Uncategorized

Wild Nieuwe Chevrolet Corvette Z06 blootgesteld vóór 2022 Release

Chevrolet heeft ons onze allereerste blik gegeven op de harde randen, track-honed Z06-variant van de C8 Corvette, die het merk in oktober zal blootleggen.
We hebben eerder het testen van het voertuig bespioneerd bij de Nurburgring in gecamoufleerde, pre-productie van, maar Chevrolet heeft een bijna-productie-versie van het voertuig op sociale media blootgesteld, hoofd van een volledig debuut volgende maand.

Porsche 911 Turbo S vs McLaren GT

De C8 Z06 neemt een nieuwe, agressievere voorbumper aan dan het basisvoertuig dat een paar ‘Fangs’ integreert, evenals drie diepe luchtopeningen in de carrosserie. De koplampen van de Z06 zijn ongewijzigd, hoe interessant de voorwielbogen ook uitpuilen met een extra scherpe vouw, wat een aanzienlijke boost in de baanbreedte suggereert.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Gemaakt om het uit te vechten met de Porsche 911 GT3, ontvangt de Z06 ook een nieuwe set wielen, waarschijnlijk met een brede banden met hoge prestaties. De unieke zijopeningen van de C8 die geweldig de midden gemonteerde V8 zijn geopend, ook-extra luchtstroom is nodig om grotere radiatoren te voeden voor een geheel nieuwe V8, die de 495 pk 6.2-liter eenheid van de basisauto vervangt.
De motorafdekking is ook herzien voor het track-ready model, met een nieuwe, diep gebeeldhouwde stijl met extra warme ventilatie. Er is ook een grotere lipspoiler achter voor extra downforce. De twee teaserfoto’s van Chevrolet tonen de achtervleugel in twee verschillende posities, wat suggereert dat het gebruik van actieve aerodynamica of de beschikbaarheid van een optioneel aero -pack. De motorafdekking is ook herzien voor het track-ready model, met een nieuw lichtgewicht composietplan met extra warme ventilatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *