Uncategorized

Toyota Fuel Cell Idea blootgesteld op Tokyo Motor Show

Het idee van de Toyota Fuel Cell Car (FCV) is onthuld op de autosalon van Tokyo, en het is relatief dicht bij een aankomend productiemodel. Het zal in 2015 zijn methode voor het VK maken, hoewel in extreem beperkte nummers – gelijk aan de Volkswagen XL1.
• Toyota News en beoordelingen
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Het idee beschikt over de compacte brandstofcelstapel van Toyota, evenals een paar hogedruk waterstoftanks die onder het lichaam worden gehouden-wat impliceert dat er geen inbreuk is op de interieur- of ton-ruimte. Toyota heeft afgehandeld om de stroomdichtheid van de brandstofcelstapel te verdubbelen door een kleinere elektromotor te gebruiken, terwijl de algemene grootte van het eerder gebruikte systeem wordt verminderd. Ondanks de vermindering van de grootte is het vermogen verbeterd tot ongeveer 135 pk, en wanneer het brandstofcelsysteem niet bestuurt, creëert het brandstofcelsysteem niet om een ​​week lang het typische huis van stroom te voorzien.
Auto Express ‘hoofd van de motorische video Mat Watson kreeg de mogelijkheid om de auto’s en vrachtwagen hieronder beter te bekijken in onze speciale video.
Toyota verklaart op een volledige opslagtank met waterstof, de FCV kan minstens 300 mijl bedekken. De tanktijd wordt ook al ongeveer hetzelfde als traditionele benzine- of dieselvoertuigen, maar in tegenstelling tot typische brandstoffen, creëren waterstofgedeelte en vrachtwagens alleen waterdamp als een verkwistende product.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *