Uncategorized

Ferrari legt Special Edition 488 Pista ‘Piloti Ferrari’

Ferrari bloot, viert de 2018 -editie van de Le Mans 24 uur met een speciale specificatie 488 Pista, die exclusief beschikbaar zal zijn voor klanten en privébezitter die betrokken is bij de motorsportprogramma’s van Ferrari.
De nieuwe specificatie wordt Piloti Ferrari genoemd en introduceert een op racen geïnspireerde livrei, terwijl er ook kleine trimveranderingen in de cabine zijn.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste supercars te koop 2018
Het is het werk van Ferrari’s op maat gemaakte divisie en is geïnspireerd door AF Corse’s #51 488 GTE, die dit weekend op La Sarthe racen. In het World Endurance Championship van vorig jaar won de #51 ook het kampioenschap voor GT -stuurprogramma’s.
4

De livrei lijkt op de Italiaanse vlag, met een brede witte streep die over de lengte van de auto loopt, geflankeerd door kleinere groene en rode strepen. Een lauriermarkering van de WEC -titel van vorig seizoen ligt op de motorkap, terwijl elders veel meer Italiaanse vlagmotieven langs de onderranden van de 488 Pista Piloti Ferrari liggen, en het brengt ook het nummer 51 met zich mee.
Definitieve revisies op de buitenkant omvatten een mat zwart S-duct, terwijl de spoiler en ontluchtingsranden naakte koolstofvezel zijn. Er zijn vier hoofdverfkleuren beschikbaar, met Blu Excursion de France, Nero Daytona (zwart) en Argento Nurburgring (zilver) samen met standaard Rosso Corsa.
Binnenin krijgen de geperforeerde Alcantara -stoelen Italiaanse vlagafbeeldingen, terwijl dezelfde rode witte en groene kleuren worden aangebracht op de paddle shifters achter het stuur, plus de vloermatten. Elke auto krijgt ook een speciale identificatieplaat.
De Piloti Ferrari krijgt geen extra vermogen-de 3,9-liter V8 achter de automobilist blijft zoals het is, met 710 pk op de tap.
Lees onze recensie van de nieuwe Ferrari 488 pista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *