Uncategorized

‘Boycott hebzuchtige brandstof retailers wiens gallons £ 8 of meer kosten’

Een vuile, stiekeme, bit truc is verschenen op sommige benzine en dieselvoorschriften. Het is de £ 8 gallon en het is een van de autorijdende rip-offs van het jaar-niet in het minst omdat, extreem opzettelijk, de opvallende hoge kosten niet duidelijk worden weergegeven aan nietsvermoedende klanten. Ik geloof erover, van de verlichte aanwijzingen langs de weg voor de voorspelling, voorspellingswinkels en pompen zelf, er zijn nul verwijzingen naar de historisch belangrijke waarheid dat de £ 8 (£ 8,04 om precies te zijn) gallon al op ons is gedumpt .
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

In plaats daarvan, evenals alleen wanneer een automobilist zowel van dichtbij als persoonlijk met een pomp komt, zijn er kleine, soms slecht verlichte vermeldingen van “176,9p per liter” – de grootste kosten die ik vorige week zag. Waarom zou u echter niet de kosten per gallon citeren? Het zou gemakkelijk, zowel eerlijk als transparant zijn voor brandstofretailers, maar ze kiezen ervoor om de last voor klanten zoals jij en mij te loceren om te houden om a) houd er rekening mee dat er 4,546 liter in een gallon zijn, dan b) b) B) uit te werken dat 176.9 P x 4.546L = £ 8,04 per gallon – dat is iets dat de olie -industrie, zowel overheid als brandstofretailers niet willen dat automobilisten begrijpen of geloven.

Britse benzine en dieselprijzen: 5P belastingverlaging betekent slechts 3P korting bij de pompen

Dus hun collectieve liters. Het is een mind-games-ding, in die zin dat een kosten van ‘slechts 100p-plus per liter de neiging hebben om niet te beledigen. Consumenten worden niet afgeschrikt door een 1L -product dat alleen centen kost. Een gallon van exact dezelfde vloeistof die £ 8 of meer looks kost, lijkt echter evenals een ander verhaal – een verhaal dat niet onder het tapijt moet worden geveegd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *