JCB Potholepro fixeert drie jaar aan gaten in vier maanden

De JCB Potholepro heeft indruk op chauffeurs in Stoke gemaakt door in vier maanden te doen wat drie jaar zou duren met traditionele pothole reparatiemethoden.
Stoke City Council werd vorig jaar de eerste lokale bevoegdheid om in de maker te investeren, nadat hij het een aantal maanden had getest. Nu is het gebruikt om 10.000 m² weg te repareren – een gebied gelijk aan acht Olympische zwembaden – in slechts 130 dagen. Dit zou meestal 1.040 dagen hebben geduurd.

Britse raden ‘overspoeld’ door gaten en vitale wegreparaties

Het apparaat kan een enkele kuil in ongeveer acht minuten repareren – vier keer sneller dan een conventionele bemanning. Het kost ongeveer £ 165.000, met raden die de maker kunnen financieren voor £ 600 per maand.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Wethouder Daniel Jellyman, kabinetslid voor infrastructuur, regeneratie en erfgoed bij de Stoke City Council, merkte op: “Het is in de stad zo effectief dat raadsleden en inwoners actief om de Potholepro vragen wanneer zich een kwestie van snelwegnetwerk voordoet.
“Simpel gezegd, de JCB Potholepro levert een consistente en permanente reparatie in een fractie van de tijd. We zijn ook in staat om het te implementeren op een groot aantal andere taken en dit levert substantiële beloningen op in termen van tijd die wordt bespaard. ”
JCB -voorzitter Lord Bamford voegde eraan toe: “Potholes zijn echt een plaag op onze natie en de optie die we hebben ontwikkeld met de JCB Potholepro biedt een snelle en permanente oplossing.
“Het wijzigen van de al lang gevestigde manieren waarop lokale autoriteiten wegen repareren kost tijd, maar ik ben blij dat raden in het VK nu de werkelijke voordelen van de JCB Potholepro beginnen te zien, die de verwachtingen overtreft met zijn snelheid en productiviteit.”
Leer hier hoe u tegen kuilschade aan uw auto kunt claimen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *