Uncategorized

Zes nieuwe Suzuki’s in de komende drie jaar

Suzuki heeft zijn Britse verkopen gegroeid van 20.000 naar 37.000 in de afgelopen drie jaar met een reeks praktische reguliere bodystyles, zoals de Splash, Swift, Swift, evenals SX4 S-Cross. Volgens zijn verkoop en advertentiebaas, Dale Wyatt, zullen zes geheel nieuwe voertuigen in de komende drie jaar verschijnen, waarvan de helft meer “emotionele” modellen zal zijn.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

“Het plan is om twee nieuwe voertuigen in elk van de A, B en C -segmenten in de komende drie jaar te introduceren,” zei Wyatt. “De ene zal een meer rationele, praktische auto zijn, terwijl de andere iets emotioners zal zijn.”
We begrijpen al dat de twee nieuwkomers die in 2015 zijn georganiseerd, de nieuwe Suzuki Vitara en de Celerio City -auto zullen zijn, maar het zijn de twee ontwerpen die in 2016 worden geïntroduceerd die enige echte interesse zouden moeten wekken.
Als eerste zal verschijnen, zal nog een hatchback zijn om samen met de Swift te zitten. Wyatt verwijst ernaar als een voertuig dat “alle redenen zal reageren om geen snel te kopen”, waarvan hij verklaart dat het “alles over de bestuurder” is, dus het zal een grotere laars hebben en meer gebied achterin – waardoor het wordt Een rivaal voor mini -MPV’s zoals de Honda Jazz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *