Uncategorized

EU -commissaris zegt dat Diesel Automobiles “zijn voltooid”

Een hoge EU -functionaris heeft verklaard dat dieselauto’s “zijn voltooid”, voorspellend dat ze binnen jaren van Europese wegen zullen verdwijnen.
Elzbieta Bienkowska, de commissaris van de EU voor interne markt, industrie, ondernemerschap en MKB-bedrijven (kleine en middelgrote ondernemingen) zei dat het Dieselgate-schandaal een “doorbraakmoment” voor consumenten bood, waardoor de “emoties in de samenleving in de samenleving en schonere auto’s” aanzienlijk invloed hadden op de ’emoties in de samenleving en schonere auto’s’.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Nieuwe WLTP/RDE -brandstofverbruik en emissietests kunnen nog steeds onrealistisch zijn
Bienkowska, de voormalige vice -premier van Polen, vertelde Bloomberg: “Dieselauto’s zijn voltooid … Ik denk dat ze over meerdere jaren volledig zullen verdwijnen. Dit is de technologie van het verleden. ” Haar opmerkingen komen omdat autofabrikanten van 2020 te maken hebben met moeilijke nieuwe emissiewetten, hoewel een nieuw stikstofoxide (NOx) -bustsysteem van Bosch auto’s kan toestaan ​​deze met vrijwel 90 procent te ondermijnen.
Bienkowska gelooft echter dat “mensen hebben begrepen dat we nooit volledig schoon zullen hebben – zonder NOx – dieselauto’s”, het toevoegen van autofabrikanten had “arrogantie” getoond in hun houding ten opzichte van emissies.
EU -Chiefs hebben onlangs plannen onthuld om Europa voorop te zetten in de productie van elektrische auto’s, een industrie die momenteel wordt gedomineerd door Aziatische en Amerikaanse bedrijven. Bienkowska verklaarde: “We willen de eerste batterijen in Europa hebben, maar ook de hele waardeketen”.
Nieuwe EU -wetten doelstelling om een ​​ander dieselgaatschandaal te voorkomen
Het Europees Parlement heeft onlangs nieuwe wetten goedgekeurd om een ​​ander ‘Dieselgate’ emissieschandaal te voorkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *