Uncategorized

Toyota lanceert Project om Old Prius Batteries

Toyota opnieuw te gebruiken om te onderzoeken hoe u het beste gebruik van gebruikte elektrische en hybride autobatterijen kunt maken en is van plan een opslagbatterij van 10.000 kW te bouwen bestaande uit 10.000 oude Prius en IQ EV -batterijen.
Die opslagbatterij zou overtollig elektrisch vermogen van het rooster absorberen in tijden van laag gebruik, en ook de energie opslaan die wordt gegenereerd door hernieuwbare bronnen zoals wind- en zonneboerderijen, die onvoorspelbare generatiepatronen kunnen hebben. Het opgeslagen elektrische vermogen zou vervolgens in het raster worden teruggevoerd in tijden van grote vraag.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Nissan Trials System om chauffeurs in staat te stellen elektrische stroom terug te verkopen aan het rooster
Het nieuwe schema wordt ontwikkeld door Toyota in combinatie met het Japanse nutsbedrijf Chubu Electric Power en zal dit jaar een “verificatieproject” zien die is gelanceerd. Als dit succesvol is, wordt de grote opslagbatterij gebouwd in 2020.
Toyota zegt dat gebruikte batterijen “zelfs met verlaagde prestatieniveaus” kunnen “aanpassingen in het aanbod en de aanbod van energie verwerken”, waardoor elektrische stroomaanbieders “frequentie- en spanningsschommelingen in stroomverdelingssystemen kunnen beheren.”
De grote meerderheid van de batterijen die door het nieuwe schema van Toyota worden gebruikt, zijn nikkel-metal hydride (NIMH) -eenheden, afkomstig van oude hybride auto’s zoals de Prius. Maar het bedrijf schat dat door “rond 2030”, veel meer geavanceerde lithium-ion (LI-ion) batterijen van toekomstige elektrische auto’s en plug-in hybriden zullen worden gebruikt.
Het nieuwe project van Toyota volgt op een soortgelijk schema van Nissan, wiens batterijproject ‘Second Life’ oude bladbatterijen heeft zien back -upkracht bieden aan de Amsterdam Arena, de thuisbasis van voetbalclub AFC Ajax.
De joint venture tussen Toyota en Chubu Electric Power zal ook zeldzame aardmetalen zien verzameld uit oude batterijen, waardoor deze dure elementen kunnen worden hergebruikt.
Dit zijn de beste elektrische auto’s die vandaag te koop zijn …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *