Uncategorized

Smart EQ Fortwo en Forfour verschijnen als allereerste ontwerpen op Mercedes ‘EQ Electric Cars and Truck Brand

The Wise EQ Fortwo, Forfour en Fortwo Carbio Electric Cars en Trucks zijn de opdracht gekregen om toestand te geven aan het veerparenting Parent Business Mercedes ‘Electric EQ -merk.
Hoewel sommigen het allereerste productie -EQ -ontwerp voor ogen hadden, zou een versie zijn van een van Mercedes ‘EQ Idea Cars, zoals het idee EQA, heeft de Duitse autofabrikant de onderneming van het dochteronderneming geverifieerd, de voorhoede.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Genève Motor Show 2018: het meest actuele nieuws
De Wise EQ Fortwo, EQ Forfour en EQ Fortwo Cabrio worden allemaal gebruikt met een optionele snelle 22 kW aan boordlader vanaf mei. Geprijsd op € 840 (equivalent aan £ 748), hierdoor zal hun batterijen in rekening brengen van 10 tot 80 procent in minder dan 40 minuten.
15

Het markeren van de introductie van het EQ -merk is een nieuwe Wise Nightsky -editie, aangeboden met het Fortwo, Forfour en Fortwo Carbio, en met zwarte lichtmetalen velgen samen met een “Hallmark Blue EQ Paint Finish”.
Een nieuwe smartphone -app voor uw wijs zal ook worden gebruikt vanaf “midden 2018”. Nagesynchroniseerd de Wise EQ Managing-app, het stelt eigenaren in staat om het scherm te specificeren van vergoedingen en cabinetemperaturen voorafgaand aan de voorwaarde.
Evenzo is er een keuze voor ‘klaar om te delen’ geïntroduceerd voor kopers van nieuwe benzine en elektrische wijze fortwos en forfours in Duitsland, Italië en Frankrijk. In wezen een digitale sleutel, de bereid om keuze te delen, stelt wijze eigenaren in staat om vrienden, collega’s en leden van het huishouden te autoriseren om hun auto’s en vrachtwagen te openen met een smartphone -app. Hoewel de service de auto’s en vrachtwagen niet rechtstreeks mogelijk maakt, kunnen eigenaren een cruciale in de auto en de vrachtwagen opsluiten zodat anderen kunnen gebruiken.
De lancering van de EQ Smarts, de chief executive van het bedrijf, Dr. Annette Winkler, zei: “Met de Wise EQ Fortwo/Forfour plaatsen we de allereerste producten van de Mercedes-Benz-auto’s en vrachtwagens EQ huishouden op grootstedelijke wegen en precies te zien Hoeveel leuke elektrische mobiliteit kan zijn. ”
Bekijk onze lijst van de allerbeste elektrische auto’s en vrachtwagens die te koop zijn …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *