Nieuwe Mitsubishi L200 Barbarian SVP II Speciale editie onthuld

Een andere speciale editie Mitsubishi L200 Pick-up is gearriveerd. De L200 Barbarian SVP II genoemd, het is de tweede truck geproduceerd onder de nieuwe Divisie Special Automobile Projects (SVP) van het merk na L200 SVP.
Gebaseerd op de L200 Barbarian Double Cab, zal de SVP II in beperkte aantallen worden geproduceerd – slechts 250 gaan naar het VK – en elk zal een aantal exclusieve ontwerpaanpassingen hebben.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Op maat gemaakte 17-inch lichtmetalen wielen, die zijn afgewerkt in zwart en oranje en gewikkeld in bf goodrich all-terrain rubber, samen met bolt-on bubble wielkasten.
• Mitsubishi L200 langdurige testreview
Een nieuw SVP -rooster wordt aan de voorkant gevonden, die een zwarte en oranje make -over krijgt. Veel meer oranje hoogtepunten zijn de mistlampovertredingen, de koplamp- en achterlichtbehuizingen en de behuizingen voor de deurgrepen.
7
Over onze adsclose deze advertentie

Een soortgelijk zwart en oranje thema wordt gevonden in de cabine, met het SVP -logo en het individuele nummer van elke vrachtwagen in de hoofdsteunen gestikt.
Bluetooth, bi-xenon koplampen met geïntegreerde LED-daglooplichten, cruisecontrol en een omkeercamera gekoppeld aan het infotainmentsysteem zijn allemaal standaard fit, naast de apparatuur op de normale L200 Barbarian.
De helft van de 250 -vergoeding wordt gebruikt afgewerkt in parelmoer diamant zwarte verf, met de andere 125 vrachtwagens in metallic grijs. Bestellingen zijn nu geopend voor leveringen in mei, met prijzen vanaf £ 29,830.
Lees onze Round -Up van de beste pick -up trucks die te koop zijn, ideaal hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *