Uncategorized

Ssangyong XAVL Idee Previews 7-zits SUV in Genève

Ssangyong heeft een nieuw ideeënvoertuig blootgesteld op weg naar de Autosalon van Genève van dit jaar, een nieuwe voorzag in een nieuwe SUV van midden tot grote grootte van het Zuid-Koreaanse bedrijf om de Kia Sorento te wedijveren met rivaal de Kia Sorento , Hyundai Santa Fe en Skoda Kodiaq
Het XAVL-idee genoemd-de “spannende authentieke voertuig lange SUV”-het ontwikkelt zich op het kleinere, chunkier XAV-idee dat in 2015 op de Frankfurt Autoshow wordt blootgesteld, die boven dat ontwerp als een vijf- of zevenzitter binnengooien. We verwachten dat de XAV in 2019 een productieontwerp zou worden, evenals de XAVL kunnen ook tegen het einde van het decennium te koop zijn.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• De Koreaanse Land Rover? Ssangyong’s plan voor toekomstige groei
Het XAVL -idee heeft agressieve, hoekige plooien en lijnen, terwijl de voorkant van de auto een ontwikkeling is van de huidige stijltaal van Ssangyong. Veel van de vouwen en een paar van de meer radicale stijldetails zullen geen twijfel worden afgezwakt voor productie.
Ssangyong’s CEO Johng Sik-Choi, die aanwezig was bij de XAVL-onthulling, stelt dat het ‘het off-road vermogen van een SUV met de bruikbaarheid en veelzijdigheid van een MPV’ trouwt.
14

In de cabine belooft het bedrijf een “breed binnengebied met een individuele vriendelijke interface”, wijzend op de infotainment en innovatie die wordt getoond op het XAVL -concept. Een digitaal instrumentscherm ligt achter het stuurwiel, terwijl het cabineontwerp zowel horizontaal als hoekig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *