Uncategorized

Milde hybride Jaguar XE-, XF- en F-PACE-modellen Spied Testing

Jaguar plant een drie treonghybride offensief volgens deze partij spionageschoten die ons uit de Verenigde Staten hebben gestuurd, die HEV-versies van de XE, XF en onthullen F-PACE SUV ondergaan beoordeling door JLR-ingenieurs.
De auto’s op de foto’s zelf doen weinig om te wijzen op hun mild-hybride onderbouwing-ze zien eruit als alle reguliere versies van Jaguar’s twee saloons en enige SUV-aanbod. Onze Spy Snapper was echter in staat om twee rokende pistolen te ontdekken: brandstoflogbladen in de auto’s die naar hen verwijzen als HEV’s – hybride elektrische voertuigen – plus een XF met een niet te subtiel gelabelde batterijisolatorschakelaar aan de achterkant van de auto. Alle drie de bespaarde auto’s zijn uitgerust met isolatorschakelaars op dezelfde plaats.
24

Jaguar is meer dan open geweest over zijn plannen om een ​​reeks volledig elektrische auto’s te lanceren met de onthulling van het I-Pace-concept, dat volgend jaar te koop zal zijn. Het bedrijf is ook in Formule E-de volledig elektrische raceserie met één zit-ingegaan als een middel om toekomstige technologie te testen die zal testen op nieuwe elektrische wegauto’s.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Beste hybride auto’s te koop 2017
Hoewel JLR volledig elektrische auto’s op de voorgrond heeft geduwd, zullen nieuwe hybride modellen in de nabije toekomst een belangrijk deel van de auto’s van het bedrijf verklaren.
24

Sprekend met Auto Express in 2016, zei JLR’s CEO Dr. Ralf Speth: “Veertig tot vijftig procent van ons bereik zal tegen 2020 worden geëlektrificeerd”, met nieuwe hybride modellen uitgezet in zowel Jaguar- als Land Rover -merken.
We hebben al gedetailleerde spionagefoto’s gepubliceerd van wat de eerste Land Rover Bady-auto zou kunnen zijn die aankomt-een plug-in hybride versie van de Range Rover Sport. Gespot door onze Spy-fotografen in de buurt van Land Rover’s Gaydon HQ, heeft de plug-in Range Rover Sport een oplaadpunt verborgen achter de badge op het rooster. Wat betreft de technologie die het ondersteunt, is speculatie alles waar we op kunnen vertrouwen.
24

Gevraagd naar de drie Jaguars die hier zijn gespot, vertelde een woordvoerder ons: “We bespreken onze toekomstige productplannen niet, maar we hebben gezegd dat we onze productbereiken uitbreiden. Als gevolg hiervan zijn er veel Jaguar- en Land Rover -ontwikkelingsvoertuigen en technologieën die op elk moment worden getest. ”

Het is waarschijnlijk dat deze auto’s een mild hybride systeem testen in vergelijking met de plug-in-technologie die wordt getest op de Range Rover Sport. De F-Pace wijst erop dat dit het geval is, omdat het wordt omgezet als een 25T-model met benzine, wat suggereert dat de 237bhp 2.0-liter turbomotor wordt versterkt door elektrische stroom.
Wat vind je van de hybride push van JLR? Laat het ons weten in de reacties …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *