Uncategorized

2015 Nissan NV400 nieuwe motoren blootgesteld

De Nissan NV400, die is gebaseerd op de Renault Master en Vauxhall Movano -paneelbusjes, is ingesteld om een ​​verscheidenheid aan nieuwe motoren te krijgen, brandstofbesparende innovatie en een extra kit.
De motoren, alle versies van de door Renault gemaakte 2.3-liter typische rail-dieseleenheid, bieden iets meer stroom dan voorheen. Een paar single turbo -eenheden creëren respectievelijk 110 pk en 125 pk.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Ze worden nu vergezeld door een paar nieuwe twin-turbo-eenheden, die zowel 135 pk als 165 pk vaststellen. Evenzo is aangeboden een herziene versie van de oude 150 pk single-turbo-eenheid, met een gerobotiseerde semi-automatische doos.
• Fijnste paneel bestelwagens om te kopen
De nieuwe twin-turbo-motoren zijn ontworpen om zware reizen te verwerken, met een beetje turbo-aanbieding verhoogd koppel onder de 1500 tpm voor snellere uitjes. De grotere turbo verbreedt de koppelband voor hogere toeren, waardoor de NV400 meer bedreven is bij snelwegsnelheden.
Ondanks het extra vermogen, is zelfs het 165 pk-ontwerp nu in staat om een ​​indrukwekkende 40mpg gecombineerd te bereiken, evenals de kleiner-motorige ontwerpen zijn nog beter. Dit is te danken aan de opname van stop-start-technologie en regeneratief remmen over het hele bereik.
Het heeft ook een nieuwe ECO -modus, die het motorkoppel beperkt en het klimaatbeheer optimaliseert voor een hogere efficiëntie. Allen bevatten nu een DAB -radio en Bluetooth ook zo gebruikelijk.
Nieuwe Common Tech omvat Hill Begin Assist, een nieuw ESP -systeem, trailer Sway Control, evenals een nieuwe brede uitzichtspiegel. Reizigerversies hebben ook een bandenspanningssysteem.
Zoals eerder wordt de NV400 aangeboden met een aanzienlijk aantal verschillende lichaamsconfiguraties. Details van prijzen worden later in het jaar aangeboden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *