Volvo richt zich op variëteit van 621 mijl voor EV’s tegen 2030

Volvo heeft onthuld dat het samenwerkt met de Zweedse batterijfabrikant Northvolt om ultra-energie-dichte lithium-ion batterijpakketten op te zetten voor zijn volgende generatie modellen.
De verbeteringen zullen worden gezien in wat de zakelijke telefoont telefoons zijn ‘tweede generatie’ van elektrische auto’s, die zal openen met de introductie van de volgende XC90. Het zal worden ontwikkeld op een volledig elektrisch platform dat in staat is om bidirectioneel opladen, waardoor eigenaren elektriciteit naar het raster kunnen terugbrengen.

Nieuwe 2021 Volvo C40 Opladen: Britse kosten en lidmaatschapsplannen onthuld

Tegen het midden van de jaren 2020 zal het bedrijf beginnen met de introductie van zijn ‘derde generatie’ elektrische voertuigen, die zullen worden ontwikkeld met volledige integratie van de batterij in de vloer van de auto, die ook fungeert als een structuur voor verbeterde chassisstijfheid als gewichtsbesparing, voor verdere efficiëntie.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Het bedrijf verklaart eveneens dat het verwacht dat oplaadtijden in het midden van het decennium in tweeën worden verkort, dankzij het verbeteren van het oplaadinnovatie en het thermisch beheer van de batterij.
Als een voorbeeld is een Polestar 2-lange variëteit ongeveer 40 minuten duurt tot 80 procent met een maximale 150 kW-tarief, dus een venster van 20 minuten om bij te vullen voor EV’s op lange afstand met grote batterijen is waarschijnlijk het doelwit voor vier jaar vanaf vier jaar nu.
Volvo’s partnerschap met Northvolt heeft langdurige doelen; Het bedrijf heeft onthuld dat het zich op een verbetering van 50 procent in energiedichtheid voor batterijcellen tegen het einde van het decennium heeft gericht. Hierdoor kunnen elektrische Volvo -voertuigen met behulp van NorthVolt Innovation tot 1.000 km of 621 mijl, op één lading reizen.
Bovendien zullen de cellen die met NorthVolt worden vastgesteld, worden gecreëerd met behulp van 100 procent hernieuwbare energie, terwijl het partnerschap ook zal verlengen tot batterijrecyclingactiviteiten.
Volvo’s belangrijkste innovatie-politieman Henrik Eco-Friendly zei: “Door de stijl en de integratie van onze batterijcellen te vereenvoudigen, kunnen we het gewicht verminderen en de ruimte maximaliseren, waardoor aanzienlijke verbeteringen in de batterijcapaciteit, variëteit en laadtijden kunnen worden mogelijk.”
Klik hier voor onze lijst van de allerbeste elektrische auto’s en vrachtwagens die nu te koop zijn …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *