Uncategorized

Nieuwe 2021 Lexus NX arriveert met de eerste plug-in hybride aandrijflijn

van het bedrijf, was een van de eerste premium merken die geëlektrificeerde aandrijflijnen overnam, in 2005, maar het bedrijf heeft zich verzet tegen het bouwen van een volledige plug-in hybride. Dat verandert nu, met de geheel nieuwe Lexus NX, die de eerste PHEV van het Japanse merk wordt wanneer het te koop is in het laatste kwartaal van 2021.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De NX is een enorm belangrijk model voor Lexus sinds het werd gelanceerd in 2014. Tot nu toe zijn er meer dan 170.000 voorbeelden verkocht in Europa, en de meerderheid is nieuw geweest bij klanten die nieuw zijn in het merk Lexus.

Top 10 beste hybride SUV’s om 2022 te kopen

De styling van het geheel nieuwe model is een evolutie van wat er eerder is gebeurd; Zoals hoofd van Lexus Europe en EV Planning Spiros Fortinos zegt: “Het is onmiskenbaar een NX.” Er is het kenmerkende rooster van Lexus aan de voorkant, een aantal complexe zijde opduikt, inclusief een merkbare ‘kick’ in de buurt van de C-pillaire, en een netter-staartlichtopstelling met een slanke ‘wikkel’-handtekening over het achterste lichaamswerk. De laatste van deze elementen zal naar verwachting in de toekomst meer van het Lexus -bereik worden overgenomen.
De tweede generatie NX staat op TNGA-K, de versie van het modulaire platform van Toyota die is gewijd aan grotere voertuigen, zoals de RAV4. De nieuwe Lexus is rondom groter dan de auto die hij vervangt – 20 mm langer, 20 mm breder en vijf millimeter langer. De efficiëntere verpakking van TNGA betekent dat de wielbasis ook 30 mm langer is – een ontwikkeling die de achtercabine -ruimte moet verbeteren. De totale lengte is nu 4.660 mm, waardoor deze auto ongeveer twee centimeter korter is dan een Audi Q5 maar zes centimeter langer dan de RAV4.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *