Elektrische auto’s en vrachtwagens zullen niet stoppen met de vraag naar benzine die nog 20 jaar groeit

De groeiende populariteit van elektrische auto’s en vrachtwagens zal de komst van de vraag naar de top van de benzinebestrijding niet bespoedigen, evenals de meerderheid van de nieuwe auto’s ter wereld En vrachtwagens zullen nog minstens de komende twee decennia door benzine worden aangedreven, volgens gegevens van feiten wereldwijde energie.
Het rapport is het werk van Cuneyt Kazokoglu, hoofd van de olie -vraag bij adviesbureau FGE, en suggereert dat het, ondanks de hype rond toekomstige elektrische voertuigen zal nog steeds worden overschaduwd op de wegen door benzineauto’s in de komende decennia.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Beste elektrische auto’s en vrachtwagens te koop 2017
Met het aantal reizigersauto’s op de wegen die wereldwijd naar verwachting zullen groeien tot 1,8 miljard tegen 2040, schat het adviesbureau dat 10 procent van dat cijfer zal worden verklaard door elektrische auto’s. Dat zou nog steeds een aanzienlijke groei vertegenwoordigen – minder dan 1 procent van de nieuwe auto’s en vrachtwagens die in 2016 wereldwijd werden aangeboden, waren elektrisch – maar niet voldoende om een ​​daling van de vraag naar aardolie te starten.
Het rapport bepaalt niet precies hoe historische voorschriften zoals het Parijse contract de wereldwijde opname van elektrische voertuigen zullen beïnvloeden, maar het benadrukt wel een aantal hindernissen die EV’s moeten overwinnen, evenals waarom auto’s en vrachtwagenproductie evenals marktpatronen wijzen op Benzine blijven nog een paar decennia dominant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *