Chrysler Ypsilon bijgewerkt voor 2014

De Chrysler Ypsilon heeft een kleine verversing in het midden van het leven gekregen, met de nieuwe variëteit die nu te koop is vanaf £ 9.895 en stijgt tot £ 14.895.
Updates omvatten zowel nieuw instapniveau als premium varianten, drie extra kleurenschema’s, mat of glansdetails binnenin en uit, evenals rebranded trimniveaus om Britse ontwerpen in lijn te brengen met de rest van Europa.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Goedkoopste voertuigen om te verzekeren
Dingen van het schoppen is het £ 9.895 1,2 zilver, dat de uitgaande S -trim vervangt. Je krijgt geen enkele aanvullende apparatuur, maar de stoelen zijn herstyled en je kunt nu kiezen uit drie extra verfschema’s voor de carrosserie: Marble Gray, Khaki Gray, evenals saffierblauw.
Glanzen zwart of mat donkergrijs, zowel binnen als buiten wordt ook aangeboden voor het rooster, vleugelspiegelomhulsels, hub capcentra evenals dash Lime Accent -kleur.
• Beste stadsvoertuigen om te kopen
Mid-spec goud (£ 10,995-£ 13,395) is beschikbaar voor SE, met exact dezelfde apparaten en uiterlijk, hoewel de 15-inch legeringen, airconditioning, elektrische deurspiegels en leerwiel met lederen-trim nu zijn Vergezeld door ingebouwde Blue & Me Bluetooth-connectiviteit standaard.
Top onderscheidingen gaan naar de nieuwe platinievariant (£ 12,495 – £ 14,895), die het huwelijkspatroon van het huwelijksevenement voortzet en zich ontwikkelt op goudspec Stoelen evenals parkeerhulptechnologie.
De stroom zal blijven vinden uit een drie-koppige motor variëteit bestaande uit twee benzine-eenheden en één diesel. Deze zijn het beste geschikt voor het op zoek naar effectiviteit van de bestuurder over vermogen-uitgerust met de handgeschakelde vijfversnellingsbak, de 69 pk 1,2-liter en 85 pk 0,9 Twinair benzinemotoren verwerken respectievelijk 55,4 mpg en 67,3 mpg. De 1,3-liter multijet-diesel verbetert op beide, met 95 pk en een verklaarde 74,3 mpg.
Chrysler hoopt dat deze wijzigingen helpen bij het verbeteren van de vooruitzichten van de Ypsilon tegen dergelijke concurrentie als de VW Polo en Hyundai I20.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *