Uncategorized

Nieuwe Volkswagen Golf Ehybrid Phev te koop nu vanaf £ 32.995

Dit is de nieuwe Volkswagen Golf Ehybrid. Het is een goedkopere plug-in hybride versie van de Family Hatchback, die naast de Golf GTE zit in de line-up van het Duitse merk. Prijzen beginnen vanaf £ 32,995
De Volkswagen Golf Ehybrid wordt aangedreven door een ontsteekte versie van de Powertrain van de GTE, die een 1,4-liter turbolader met viercilinder benzinemotor en een elektromotor gebruikt. Dit wordt gevoed door een 13KWH lithium-ion batterijpakket dat onder de achterstoelen is gemonteerd. Drive wordt naar de voorwielen verzonden via een automatische versnellingsbak met zes versnellingen.

Beste plug-in hybriden 2022

Power- en koppelcijfers staan ​​respectievelijk op 201bhp en 350 nm, waarvan Volkswagen zegt dat het voldoende is voor een 0-62 mph-tijd van 7,4 seconden en een topsnelheid van 137 mph.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Wat nog belangrijker is, is dat de Golf Ehybrid geclaimde brandstofverbruik van maximaal 235 mpg en CO2 -uitstoot biedt, zo laag als 21 g/km, die het in de laagste wegenbelastingbeugel plaatsen. Bij een volledige lading dekt de hatchback alleen 44 mijl op elektrische stroom en kan het op maximaal 80 km / u in e-modus reizen.
Wanneer aangesloten op een stekker met drie pins, kan de 13KWH-batterij ongeveer vijf uur duren om op te laden. Dit daalt echter tot slechts 40 minuten wanneer deze is aangesloten op een 3,6 kW -wallbox. De ehybride heeft echter zelfs een modus die zijn benzinemotor kan gebruiken om het batterijpakket op te laden.
In tegenstelling tot de Golf GTE, die vijf rijmodi heeft (inclusief een sportmodus), doet de Golf Ehybrid het met slechts twee. E-modus dwingt de auto om alleen op elektrische stroom te rijden, terwijl de hybride modus automatisch de hoeveelheid elektrische assistentie beheert.
Volkswagen zegt dat, op voorwaarde dat er voldoende stroom is in het batterijpakket, de Golf Ehybrid altijd in e-modus zal vertrekken. Het systeem kan ook worden geconfigureerd om een ​​ingesteld percentage lading op te slaan voor later in de reis (als de bestuurder weet dat hij bijvoorbeeld een emissiegestuurde zone invoert), met behulp van een menu op het infotainmentsysteem.
De Golf Ehybrid is alleen verkrijgbaar in de specificatie van comfortabele stijl van Volkswagen. Het wordt geleverd met 16-inch lichtmetalen wielen, LED-koplampen, LED-staartlichten, een verlicht radiatorrooster en warmte isolerend glas.
Binnen krijgen kopers een lederen multifunctionele stuurwiel, “Art Velours” stoelbekleding en een 30-kleuren omgevingsverlichting. Er is ook een draadloze smartphone oplaadkussen, klimaatregeling met drie zone, een aanpasbaar 10,25-inch digitaal instrumentencluster en een acht-inch infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto.

Lees nu onze recensie van de nieuwe Volkswagen Golf GTE …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *