Kia Juke-Rival on the Method

KIA is ingesteld om een ​​Juke-Rivalling B-segment SUV te introduceren, mogelijk gebaseerd op de Provo Idea Car, die in 2013 op de Autoshow van Genève debuteerde.
CEO van Kia Europe, Michael Cole, zei op de Autosalon van Genève van 2014, zei: “Ik kijk vanuit een Europees oogpunt en er zijn zeker segmenten die evolueren waar we deel van willen uitmaken, zoals de B-SUV-markt. De geest vult dat tot op zekere hoogte, maar het is echter een schaamteloos Amerikaans ontwerp, veel meer een nicheproduct dan een volumekoper. ”
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

KIA heeft het Provo-concept al getoond en biedt ons een hint van de sterke stijl en het op Rio gebaseerde platform dat Kia in gedachten heeft voor dit toekomstige model. Ondanks de fabrieken van Kia die praktisch op volle capaciteit werken, stelt Cole dat er in de komende 18 maanden nieuw product komt, evenals de tip is dat Provo er een zal zijn.
Cole versterkte ook zijn overtuiging dat Kia nu voorbereid is op een halo -model, zoals een sportwagen. “Het is niet dat we veel meer zijn om met het merk te eindigen, het is niet dat we het verkeerde begrip van het merk hebben. We hebben ons nu gericht op het op de markt brengen van de kernauto’s en nu kunnen we geloven over wat daarna komt in termen van een halo -auto, “verklaarde Cole.
Het type dat het zou duren, is nog steeds ter discussie, maar Kia’s recente ideeën zoals de GT en GT4 Stinger staan ​​beide op tafel. “We hebben de GT bekeken – dat is zeker een auto’s en vrachtwagen die nog steeds extreem veel wordt overwogen voor productie, evenals de Stinger is ons nieuwste idee op exact hetzelfde soort idee.
“Niets is ondertekend, maar we komen op dat moment – het is een beslissing die veel meer dan wat dan ook op productiecapaciteit zal zijn,” voegde Cole toe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *