Britse auto’s en vrachtwagenverzekering dekking op cijfers: hoeveel moet u precies betalen?

Er is de afgelopen 12 maanden een gezamenlijke inspanning geleverd om te proberen de premies van de spiraalverzekering in te voeren. De AA stelt dat de typische kosten in 2014 met £ 105 zijn gedaald en nu de laagste is voor drie jaar. Dat komt overeen met onze cijfers: slechts 28,2 procent van jullie vertelde ons dat je premie in 2014 was gestegen, vergeleken met 35 procent vorig jaar.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Finest Cars and Truck Insurance Coverage Business 2014
Meer mensen ervoeren ook verminderingen, met 36,6 procent verzilverend; 25 procent van u in 2013. Veel automobilisten betalen nu minder dan £ 300 per jaar.
Er is echter duidelijk veel meer werk te doen, met slechts 71,5 procent gelooft dat hun huidige beleid veel waar voor je geld vertegenwoordigt.
Dat komt overeen met slechts de helft van onze bezoekers (52,8 procent) waarin staat dat ze absoluut zouden vernieuwen, terwijl 39,4 procent ons vertelde dat ze het niet wisten, en zouden worden beïnvloed als ze een veel beter aanbod van andere bedrijven zouden kunnen ontdekken.
• Klik hier om deel te nemen aan de 2015 MOTOURIST Power Survey
De kosten waren ook het grootste aspect bij het selecteren van een verzekeringsmaatschappij (voor 65,6 procent van de lezers). Een kwart van alle respondenten had het afgelopen jaar de leverancier gewijzigd, met 88 procent hiervan die dit op de prijs brachten.
Dus hoe kun je precies de beste deal krijgen? Welnu, automobilist Power Survey -gegevens zouden suggereren dat het loont om te bellen en te bespreken – evenals tot nu toe slechts 36,7 procent van de bezoekers echt deed.
De meeste mensen sluiten een verzekeringsdekking en hopen dat ze het nooit hoeven te gebruiken, maar als ze dat doen, verwachten ze een snelle oplossing van hun providers. Onder twee maanden was acceptabel om op te ruimen voor veel automobilisten (84,9 procent) en hoewel het lijkt erop dat de meerderheid van de verzekeraars aan dit doel voldoet, is het aantal gedaald gezien het feit dat 2013, toen 73 procent van de bezoekers hun verklaringen had geregeld in deze tijd.
Is uw auto’s en dekking van de dekking van de vrachtwagenverzekering goed, slecht of onverschillig? Klik hier om deel te nemen aan de Power Survey 2015 en vertel het ons.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *