Uncategorized

McLaren P1 Topsnelheid evenals prestatiespecificaties

Officiële prestatiecijfers voor de 903 pk McLaren P1 Hybrid Hypercar zijn onthuld, net zoals de allereerste voorbeelden van de productielijn rolden op het technische hoofdkantoor van het bedrijf in Woking, Surrey.
• McLaren -nieuws en beoordelingen
Dankzij de sterk afgestemde 3,8-liter twin-turbo V8 evenals elektrische motoren, zal de achterwielaandrijving McLaren P1 versnellen van 0-62 mph in slechts 2,8 seconden, 0-124 mph in 6,8 seconden en 0-186 mph in 16,5 seconden. Dat laatste cijfer is 5,5 seconden sneller dan de legendarische McLaren F1 en ongeveer hetzelfde als een basis Bugatti Veyron.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

De verbeterde Veyron erg sport is ongeveer twee seconden sneller dankzij het vierwielaandrijfsysteem en twee extra turbo’s. De topsnelheid voor de P1 staat op een digitaal beperkte 217 mph. Koolstof keramische remschijven gecoat in siliciumcarbide kunnen de P1 tot stilstand brengen van 62 mph in slechts 30,2 meter of 2,9 seconden – ongeveer zeven meter minder dan uw typische huishoudelijke salon.
McLaren moet nog een ronde neerzetten op het bekende Nurburgring Circuit in Duitsland, nadat de Porsche 918 Spyder een ronde record van 6 minuten heeft gevestigd en 57 seconden die werd gefilmd en getoond op de Frankfurt Motor Show terug in september als Net als de Ferrari LaFerrari is ook bespioneerd om een ​​rondetijd te proberen, hoewel het merk nog niet heeft blootgelegd hoe laat het heeft bereikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *