Uncategorized

“Elektrische auto’s hebben nulemissies, maar we moeten overwegen hoe we elektriciteit voor hen genereren”

Gedurende de boog van de menselijke geschiedenis is er een constante geweest die het succes of falen van een volk bepaalt: het vermogen om energie te vangen en te benutten . Van de vroege Homo Sapiens, die leerden om vuur te beheersen voor warmte en voedsel, tot de afhankelijkheid van de Georgiërs van stoomkracht om de industriële revolutie in te luiden, de geschiedenis wordt bepaald door de vooruitgang geboekt bij het zoeken en inzetten van energie. Vandaag vinden we ons opnieuw op het kruispunt van de geschiedenis terwijl we worstelen met onze eigen generatie-definiërende relatie met energie.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Naarmate de mensheid zich meer bewust wordt van de impact ervan op het milieu en de planeet Aarde, heeft het afgelopen decennium een ​​intense versnelling gezien naar het transport van netzero, waarbij elektrische voertuigen de standaard en meest begrepen opkomende draagmodus voor velen worden. In 2011 werden slechts 1.082 elektrische voertuigen geregistreerd op de Britse wegen. Aan het begin van 2021 bedroeg dat cijfer meer dan 150.000.

Beste elektrische auto’s om 2022 te kopen

Consumenten kiezen niet alleen voor elektrisch in hun dronken, de push naar EV’s worden ook zwaar bepleit door regeringen over de hele wereld, die onder druk staan ​​om hun eigen zelfopgelegde deadlines te halen om het milieu te beschermen. In het VK is het doel om tegen 2050 een netto-nul-economie te bereiken. Om dat doel te bereiken, heeft de regering verplicht dat er vanaf 2030 geen nieuwe interne verbrandingsmotorvoertuigen worden verkocht (hoewel hybriden tot 2035 kunnen doorgaan). Vorig jaar schreef ik voor dit tijdschrift met mijn reactie nadat deze beweging was aangekondigd, en uiteindelijk is het iets dat ik welkom is. Groot, gewaagd en ambitieus waren de woorden die ik gebruikte om de beleidsaankondiging op dat moment te beschrijven, en ik blijf bij hen. Sindsdien heeft het VK echter onderhandeld over een nieuwe handelsregeling met de Europese Unie, die in de maak een aanzienlijke sleutel gooit.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *