Uncategorized

Polestar updates Volvo S60 evenals V60 met verbeterde Aero -bundel

De BMW M3, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, Audi RS4, evenals Mercedes C63 – als je op de markt bent voor een salon met gigantische moordprestaties, Je bent op dit moment echt verwend. Uw beslissing is echter misschien net een beetje moeilijker geworden dankzij Volvo die bijgewerkte Polestar -edities van de 2018 S60 en V60 -modellen aankondigt.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Volvo heeft onthuld dat er een beperkte run van 1500 nieuwe Polestar -auto’s is, waarvan er ongeveer 50 het VK zullen bereiken. Van dat aantal zal alles in V60 -gedaante worden ontwikkeld, wat suggereert dat de tot nu toe onaangekondigde kosten ongeveer de £ 49,665 kosten van de huidige Polestar V60 zullen duren. De nieuwe voertuigen bevatten geen enkele vorm van power -upgrades, maar in plaats daarvan worden functioneerde herwerkte aerodynamica gesmeed uit de gegevens die zijn verzameld tijdens Cyan Racing’s World Touring Vehicle Championship -inspanningen – Cyan Racing is de motorsportpartner van Polestar.
• Finest Executive Vehicles 2017
De kiezen voor weinigen die in staat zullen zijn om de geheimen in handen te krijgen, kunnen verwachten dat de voertuigen zullen vinden met een boost van 30% in downforce. Het resultaat daarvan moet de beheren en hoge snelheidsstabiliteit verbeteren. De elementen die worden vermeld om de verbeterde prestaties te bieden, zijn de nieuwe side dorpels, achterspoilerverlenging, voorste splitter, evenals vleugelspiegelomhulsels, die allemaal zijn gemaakt van koolstofvezel.
Maar dat is niet alles wat je krijgt voor het geld, andere delen van het voertuig hebben upgrades gekregen. Volvo voegde hoogglanzende zwarte wielen (die van programma-diamantsneden zijn) aan de buitenkant toegevoegd, plus nieuwe contrasterende blauwe stiksels en polestar borduren aan het interieur. Er is ook een nieuwe ‘Bursting Blue Metallic’ kleur die aan klanten wordt aangeboden, moeten ze die methode genezen.
Gelukkig hebben de aerodynamische tweaks 0,1 seconden van de 0-60 tijd geschoren en het tot een snelle 4,7 seconden gebracht. Net als de oudere Polestar-ontwerpen zijn er nog steeds verstelbare Öhlins-schokdempers, vierwielaandrijving, evenals grote 371 mm remschijven met 6-zuiger Brembo-remklauwen.
Ondanks de liberale gebruik van koolstofvezel, hebben de nieuwe polestars echter niet op een dieet, met een verhoogde stoepgewichten die nu de weegschaal op 1.753 kg (S60) en 1.800 kg (V60) kantelen.

Al deze wijzigingen komen neer op een auto die veel meer dan 250 verbeterde elementen heeft van de basisvoertuigen waar ze zijn afgeleid, en bieden automobilisten die twee van de meest boeiende Volvos -geld kunnen kopen.
Zou je de Volvo selecteren over een paar van de veel meer reguliere alternatieven? Laten we het in de reacties hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *