Uncategorized

Limited Edition Suzuki Celerio City onthuld met Extra Kit

Suzuki heeft een nieuwe speciale editie van zijn Celerio City -auto aangekondigd. De City Edition gaat op tegen de Skoda Citigo en Kia Picanto, is beperkend tot 500 eenheden en begint vanaf £ 7.499.
De Celerio City is gebaseerd op het iets goedkoper SZ2 -model, dat standaard wordt geleverd met een DAB -radio, zes airbags, aanpassing van de bestuurdersstoelhoogte en centrale vergrendeling. Bovendien brengt de stad lichtmetalen wielen, parkeersensoren achter, zwarte zijlijsten, zwarte B -pilaarafwerkingen en stadseditie badges. Om die reden overbrugt de kloof tussen het SZ2 en het duurdere SZ3 -model.
4

De Celerio City wordt geleverd met slechts één solide kleur (superieure witte) keuze, terwijl zeer zwarte parel, cerulean blauw metallic, mineraal grijs metallic en ster zilvermetallic elk £ 465 kostte.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Beste stadsauto’s te koop
Met de £ 500 -reductiecampagne van Suzuki tot 30 september, begint de Celerio City bij £ 7.499 – £ 500 veel meer dan SZ2 spec. Het huidige aanbod van Suzuki’s huidige persoonlijke contractaankoop (PCP) eindigt ook eind september, wat impliceert dat een Celerio -stad voor £ 85 per maand kan worden verkregen voor een deal van 48 maanden met een initiële aanbetaling van £ 2.044.
Zoals het uiterlijk van de nieuwe Suzuki Celerio City? Laat het ons weten in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *