Zes decennia van het Jaguar E-Type gemarkeerd door nieuwe 60 Collection Cars and Trucks

De Jaguar E-Type 60 Collection Marks zes decennia, gezien het feit dat de auto’s en vrachtwagen werd onthuld op de Motor Show van Genève 1961. Zes paren, elk bestaande uit een roadster en coupé, moeten worden gebouwd, geprijsd op ongeveer £ 850.000 voor het paar.
Verzamelaars kunnen de auto’s en vrachtwagens niet afzonderlijk krijgen, hoewel een optie voor links- of rechterhandschijf beschikbaar is. Sommige bestellingen zijn al opgenomen, maar er zijn nog enkele paren beschikbaar. De coupé is voltooid in vlakke uit grijs en de roadster in afname van alles wat groen is, beide speciale kleuren speciaal geproduceerd en alleen gereserveerd voor de 60 collectiemodellen. De unieke tinten zijn vernoemd naar de haast waarmee het e-type in 1961 naar Genève werd gedreven.

Coole auto’s: de top 25 coolste auto’s en vrachtwagens ter wereld onthuld

De auto’s en vrachtwagens zijn voornamelijk trouw aan de originele E-Type introduceren modellen, maar hebben een paar optie hedendaagse gemakken. Hedendaagse koeling en ontstekingssystemen zijn gemonteerd voor duurzaamheid, een retro-gestileerd infotainmentsysteem brengt gemak, roestvrijstalen uitlaten zijn “dimensionaal identiek” aan gemeenschappelijke spec Vijfversnellingsbook versnellingsbakken voor verbeterde bruikbaarheid.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De E-Type 60 Collection Cars en Trucks worden volledig teruggebracht met modellen uit de jaren 60, elk uitgekleed tot het kale metaal, evenals opnieuw opgebouwd als veel mogelijk originele elementen. Ongeveer 1.100 uur worden besteed aan alleen het kale metaalwerk, evenals het restauratiewerk dat bij Jaguar Traditional in Coventry naar voren is gebracht, omvat de montage van schorsing dempers die speciaal zijn gebouwd uit de oorspronkelijke tekeningen.
30

Naast een paar subtiele hedendaagse verbeteringen, bevatten de auto’s en vrachtwagens vier logo’s ‘E-Type 60’: een op de rev-teller, een van de brandstofvuller, een op de chassisplaat, evenals een op de motorkadge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *