Uncategorized

Nieuwe Volkswagen Caddy MPV te koop nu geprijsd vanaf £ 24.648

De geheel nieuwe Volkswagen Caddy MPV wordt nu aangeboden om te bestellen. Het sluit zich aan bij de onlangs geïntroduceerde Caddy Cargo Panel-busje en sport een eveneens sterke nieuwe look, een technisch beladen interieur en een nieuw platform afkomstig van de nieuwste golfhatchback-en er is meer gebied dan ooit.
Prijzen beginnen vanaf £ 24.648 voor het instapmodel en klimt naar £ 32,922 voor de Range-topping Caddy Maxi Life Variant. Wanneer de allereerste voorbeelden begin volgend jaar Britse kusten bereiken, bieden ze nieuwe concurrentie voor de Ford Tourneo Link en Peugeot Rifter.

Beste mensendragers evenals MPVS 2022

Kopers hebben hun optie van twee trim-niveaus en twee wielbasenlengtes. Het instapontwerp komt zo gebruikelijk bij elektrische ramen, airconditioning, cruise control, een paar bekerhouders in de middenconsole en een 6,5-inch infotainmentsysteem. Er is ook een nieuw multifunctionele stuurwiel en een elektronische handrem met een auto-hold-functie.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De meer rijkelijk uitgeruste Caddy-leven begint vanaf £ 27,420 en voegt een lederen multifunctionele stuurwiel toe, lumbale ondersteuning voor de voorstoelen en een groter 8,25-inch infotainmentsysteem. Er zijn ook nog een paar gemaksfuncties, zoals een verwijderbare subanderbak en opslagladen onder de voorstoelen.
41

Volkswagen’s Longwielbase Caddy Maxi voegt £ 1.320 toe aan de startprijs van MPVS, waarvoor kopers een beetje extra gebied krijgen, evenals een derde zitrij aan de achterkant van het voertuig. Een nog groter 10-inch infotainmentsysteem en digitaal instrumentencluster kunnen ook beide worden gespecificeerd als optionele extra’s.
Nieuwe Volkswagen Caddy: motoren en aandrijflijnen
Vanaf de lancering kunnen kopers in het VK kiezen uit twee diesel en één benzinemotor. De dieseleenheden zijn beide gebaseerd op exact dezelfde 2.0-liter viercilindermotor met turbocompressor, die in twee melodie wordt aangeboden-ofwel 101bhp of 120 pk. De minst krachtige keuze is standaard gekoppeld aan een zesversnellingsbakversnellingsbak, terwijl de meer gespierde variant een zevenversnellingsbakautomaat krijgt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *