BMW I8 Waiting Listing Meer dan een jaar lang

Verkoop van de BMW I8 is in het VK begonnen met een sprankelend begin, met een wachtlijst die zich uitstrekt over een jaar. Een woordvoerder van het bedrijf heeft bevestigd dat iedereen die de £ 99,115 hybride sportwagens en vrachtwagen vandaag bestelt, zou moeten wachten tot het einde van volgend jaar voordat hij deze ontvangt. Tot op heden zijn 200 I8’s aan Britse kopers afgeleverd, maar de Buy Bank strekt zich al uit tot ruim 400 auto’s – meer dan een jaarkleed voor het VK. Het is een bumper begin geweest voor de i3 hatchback, met meer dan 10.000 registraties wereldwijd in het eerste jaar te koop. Het VK was goed voor 1.000 van degenen met 60 procent van de kopers die de duurdere rex-versie van Range-Extender koos boven het pure-elektrische ontwerp-volgens de voorspellingen van BMW.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• De beste elektrische auto’s om nu te kopen BMW heeft ook een grote 80 procent van de i3 onthuld, evenals I8 -kopers hebben ervoor gekozen om het optionele huizenlaadpunt te laten installeren. De ‘BMW I Wallbox’ kost £ 360 en dankzij een 32A -voorraad kunt u de i3 van leeg in ongeveer drie uur betalen. Een indrukwekkende 57 procent heeft eveneens de ‘Charge Now’ -kaart van BMW geselecteerd, die voor een jaarlijkse kosten van £ 20 hen in staat stelt om openbare laadpunten van verschillende leveranciers te gebruiken en uw bankrekening rechtstreeks in rekening te brengen op basis van een loon naar basis. Het gebruik van de opmerkingen van de klant heeft echter ontdekt dat BMW heeft ontdekt dat de overgrote meerderheid van de klanten in huis in rekening brengt en alleen om openbare punten als back -up te gebruiken – suggereren dat extreem weinig i3 -eigenaren worden betrapt met een platte batterij terwijl ze buiten zijn, wat betreft.
Er is lang wachten op een i8, maar is het het waard? Hoe beoordeelt u de hybride sportwagen van BMW precies? Vertel het ons in het opmerkingen hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *