Uncategorized

Parkeerverbod voor New London Homes and Offices heeft als doel luchtvervuiling te verminderen

Veel van de nieuwe woninggoederen en kantoren die in Londen worden gebouwd, zullen worden onderworpen aan een parkeerverbod op privéauto’s, onder nieuwe plannen die door de burgemeester zijn aangekondigd door de burgemeester van Londen
Als onderdeel van het Londense plan wil burgemeester Sadiq Khan auto-vrije parkeerzones maken in nieuwe woningen en kantoorontwikkelingen om te verminderen bij luchtvervuiling. Volgens de conceptplannen, die zullen worden onderworpen aan een openbare raadpleging, zullen woningontwikkelingen in delen van Londen die goed verbonden zijn door aanwijzingen door de openbare carry, geen parkeergelegenheid voor auto’s leveren, behalve voor mensen met een handicap.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Hetzelfde zal van toepassing zijn op kantoorontwikkelingen in Midden- en Inner Londen. Volgens de plannen van de burgemeester zullen de ontwikkelingen “geen forens of bezoekersparkeren langer leveren, behalve voor mensen met een handicap en voor essentiële leverings- en onderhoudsdoeleinden.”
Alle voertuigparkeerfaciliteiten die worden geleverd, moeten elektrische auto’s kunnen ondersteunen door aan te geven aan oplaadstations, terwijl taxi -rangen in de toekomst ook in staat moeten zijn om in rekening te brengen.
Het kantoor van de burgemeester zei: “Over het algemeen zullen de parkeernormen van voertuigen aanzienlijk worden aangescherpt, met minder voorzieningen in veel gebieden, met name in de meest gemakkelijk toegankelijke delen van centrale en binnenste Londen en stadscentra.”
Sadiq Khan is van plan een toename van het aantal fietsers in de straten van de hoofdstad te zien en het ontwerpplan zal naar verwachting een doelwit aankondigen om ervoor te zorgen dat 70 procent van de mensen binnen 400 meter van een gescheiden cyclusroute tegen 2041 zal wonen.
• Hoe u in beroep kunt gaan
Khan zei: “Om de toekomstige gezondheid en welvaart van onze stad te beschermen, moeten we moediger zijn in het aanmoedigen van mensen om hun afhankelijkheid van auto’s te minimaliseren. Het is van vitaal belang om te zorgen voor congestie naarmate de bevolking van Londen groeit en belangrijk is voor het minimaliseren van onze giftige emissies voor luchtvervuiling.
Wat vindt u van de ambities van de burgemeester om autofrij voertuigparkeerzones in Londen te maken? Vertel het ons in de reacties hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *