Nieuwe 2020 Volkswagen Golf Estate te koop in het VK NU

De nieuwe golfgoed van Volkswagen is nu beschikbaar om te kopen in het VK. Het beschikt over hetzelfde niveau van technologie als de hatchback -variant, maar dankzij een opnieuw ontworpen achterkant, aanzienlijk veel meer bagagecapaciteit. Prijzen beginnen vanaf £ 24,575 voor de levensduurvariant op instapniveau en klimt naar £ 35,560 voor de bereik van het bereik off-road geïnspireerde Alltrack-variant.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Voor nu kunnen kopers kiezen uit slechts vier trim-niveaus-Life, Style, R-Line en Alltrack. Het prestatiegerichte Golf R Estate vlaggenschip zal echter naar verwachting een comeback maken tijdens de productiecyclus van de nieuwe auto, met een agressief stylingpakket, een 316 pk 2.0-liter viercilinder benzinemotor en vierwielaandrijving.

Top 10 beste familieauto’s om 2022 te kopen

Het instapmodel op het instapniveau wordt geleverd met 16-inch lichtmetalen wielen, automatische LED-koplampen met scrollende indicatoren en een reeks chauffeurondersteuningstechnologie, waaronder adaptieve cruise control, voor- en achterste voertuigparkeersensoren, een verkeersbordherkenningssysteem en rijstrookassistent.
Binnen krijgen kopers een met leer omgekomen multifunctionele stuurwiel, een 10-kleuren aanpasbaar omgevingsverlichtingsysteem, een 10,25-inch digitaal instrumentencluster en een 10-inch infotainmentsysteem met ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto.
Stijlmodellen beginnen vanaf £ 26,765 en voegen 17-inch lichtmetalen wielen toe, iets betere LED-koplampen met High Beam Assist, sportstoelen, een 30-kleuren aanpasbaar omgevingsverlichtingssysteem en klimaatregeling met drie zone. Er zijn ook een paar extra veiligheidsfuncties, zoals zijassistent, file -assist en rijstrookveranderingsassistent.
7
Over onze adsclose deze advertentie

De sportieve R-Line-variant van Volkswagen heeft een vergelijkbaar stylingpakket als het komende R-model, met onderste bumpers voor en achter, diepere zijrokken en een iets grotere achterspoiler. Kopers krijgen ook 17-inch lichtmetalen velgen, privacyglas achter, sportophanging, een verwarmd lederen stuurwiel en een nieuwe drive-modus selector. Prijzen beginnen vanaf £ 28,075
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *