Uncategorized

Nieuwe 2018 Rolls-Royce Phantom Wafts in: Is dit de allerbeste auto’s en vrachtwagen ter wereld?

Het komt niet uit heel vaak voor, maar Rolls-Royce heeft een gloednieuwe auto’s en truck geïntroduceerd-de phantom van de achtste generatie. Eerdere Rolls-Royces in de afgelopen jaren waren afhankelijk van BMW-onderbouwing, maar de Phantom VIII veegt in een nieuw schaalbaar schaalbaar platform. Het zal alle toekomstige rollen ondersteunen – de volgende Ghost Saloon, Wraith Coupe, Dawn Drofead Convertible evenals de Cullinan SUV.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

In vergelijking met het uitgaande model is het nieuwe fantoom lichter maar liefst 30 procent rigide. Er is een nieuwe dubbele wishbone vooras en vijf-link achteras met zelfnivellerende luchtvering en zelfs vierwielbesturing, evenals er een nieuw stuk innovatie is om Rolls-Royce’s beroemde ‘Magic Carpet Ride te maken ‘Nog drijvend. De nieuwe technologie wordt ‘Flagbearer’ genoemd, maakt gebruik van een stereocamerasysteem dat is geïntegreerd in de voorruit – het scant de weg voor zich en past de ophanging op de juiste manier af met een snelheden van 62 mph.
• Beste high-end auto’s en vrachtwagens te koop
Ondanks dat het lichter is dan voorheen, is meer dan 130 kg ruisisolatie toegevoegd, plus een dubbele huidlegering van de huid en het schot, evenals nieuwe banden genaamd ‘Silent Seal’ – ze functioneren een schuimlaag die worden verklaard om bandengeluid te verminderen 9db.
14

Zoals altijd met een Rolls-Royce is het primaire evenement het interieur. Aan de achterkant behoudt de Phantom VIII het ietwat Art Deco -styling van het uitgaande model en het minimalistische gevoel – picknicktafels en tv -schermen zijn verborgen en verschijnen met een druk op de knop. Er is eveneens een nieuwe middenconsole met een drankenkast met whisky -bril en karaf, champagne -fluiten en een coolbox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *