Lexus RC evenals RC F bijgewerkt met nieuwe technologie voor 2018

Lexus heeft de RC Coupe-line-up voor 2018 bijgewerkt, nieuwe basisapparaten geïntroduceerd op alle ontwerpen en een nieuw trimniveau toevoegen om tussen de tussen te gaan tussen F Sport en Range-topping Premier-auto’s.
Over het hele bereik is het beveiligingssysteem van Lexus+ Suite of automobilisthulp Tech nu basisapparatuur. De bundel omvat een pre-collision waarschuwingssysteem, adaptieve cruise control, automatische koplampen met hoge balk en waarschuwing voor vertrek van rijstrook.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste sportvoertuigen te koop 2018
Binnen zijn alle voertuigen nu uitgerust met Lexus Premium Navigation, weergegeven op een 10,3-inch infotainmentscherm dat wordt gebruikt met behulp van het externe touchpad-systeem van het bedrijf. Ergens anders is er een nieuwe ‘Auto-Away’-functie voor het stuurwiel en de bestuurdersstoel, die de stoel naar achteren duwt en het stuur in trekt voor een veel gemakkelijkere invoer en uitgang, terwijl het klimaatsysteem nu details beheren Elk privéventilatiepunt in de cabine.
Geslokd tussen de Mid Variety RC F Sport en RC Premier Designs is de nieuwe F Sport Premier Pack -auto, geprijsd vanaf £ 43.540. Bovenop F Sport krijgt dit nieuwe ontwerp een 17-luidsprekers Mark Levinson Surround Noise Audio Setup, een dvd-speler, een DAB-digitale radio die volgens Lexus een verbeterde receptie heeft, een zonnedak, blind gebiedsopvolging en achterste cross-webverkeer Alert .
Deze wijzigingen zijn ook gebruikt voor de V8 -aangedreven RC F, die een plus -pack -versie krijgt naast het Basic RC F -voertuig en de RC F Carbon Edition. Het pluspakket ontvangt semi-aniline lederen bekleding en geventileerde voorstoelen, exact dezelfde 17-luidsprekers Mark Levinson audioconfiguratie als op het RC Premier Pack, een blind gebiedsvolgsysteem, achterste cross-webverkeer alert evenals rijstrookmodificatiehulp en rijstrookmodificatiehulp en rijstrookmodificatie-assistent . Het is geprijsd vanaf £ 62,620.
De vernieuwde RC-line-up is nu te koop, met het instapniveau RC 300H high-end ontwerp geprijsd vanaf £ 39,140-een boost van £ 1.995 voor de extra kit.
Ik heb nu gekeken over de grotere broer of zus van de RC – de nieuwe LC Coupe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *