Uncategorized

Nieuwe variëteit Rover Evoque Hybrid op de methode

De nieuwe tweede generatie variëteit Rover Evoque functioneert hybride technologie, Auto Reveal kan bevestigen. Het nieuwe ontwerp is betrapt op het testen in het VK, evenals de registratie stelt het bloot als een 2,0-liter auto’s en vrachtwagen met een hybride elektrisch brandstoftype.
Hoewel een woordvoerder van Land Rover weigerde commentaar te geven, begrijpt Auto Reveal dat de auto’s en vrachtwagen een 2,0-liter diesel Ingeniummotor zullen functioneren met een 48V matig hybride systeem.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Variety Rover Evoque Review
De nieuwe auto’s en vrachtwagen is gebaseerd op een sterk herziene versie van het eerbiedwaardige D8-platform, dat is begrepen om niet in staat te zijn om plug-in technologie te integreren. Een 48V -systeem zal echter in vorm zijn en kan de Evoque in een korte afstand in de elektrische modus laten draaien. Het zal ook helpen om de gasrespons te verbeteren, de turbo -vertraging weg te nemen en de brandstofefficiëntie te verbeteren.
Jaguar Land Rover CEO Ralf Speth onthulde in september dat elk nieuw ontwerp dat na 2020 wordt geïntroduceerd, zal functioneren elektrificatie en dit matige hybride systeem zou het nieuwe Evoque mogelijk maken, evenals de volgende generatie Discovery Sport die op het D8-platform zit, Zoveel online als deze facturering. De nieuwe E-Pace SUV van Jaguar is eveneens gebaseerd op exact hetzelfde chassisontwerp, zodat ook het misschien in de rij staat voor de matige hybride technologie.
We verwachten dat de nieuwe Evoque tegen het einde van dit jaar zal worden onthuld, mogelijk op de Los Angeles Motor Show van november, en in de eerste helft van 2019 te koop zijn. Een nieuwe Discovery Sport zal waarschijnlijk nog een paar jaar zijn weg, met een blootstelling verwacht in 2021.
Zoals ons speciale preview al heeft onthuld, zal de nieuwe Evoque evolutionaire styling functioneren, met een soortgelijk profiel als de bestaande auto’s en vrachtwagen, evenals aanwijzingen van de variëteit Rover Velar aan de voorkant en achteraan. Er wordt echter verwacht dat het ongeveer 20 mm langer zal zijn, in overeenstemming met de Jaguar E-Pace, om zowel verbeterde reiziger als bagageruimte aan te bieden.
Elektrificatie is niet het enige interessante dat gebeurt bij JLR. Bekijk hier onze functie op de diepgaande indrukwekkende Jaguar Land Rover van het merk.
Ontvang de nieuwste elektrische auto’s en vrachtwagennieuws, evaluaties en analyse op Drivingelectric.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *