Nieuwe 2021 Mercedes-AMG S 73 E Phev Spioned for the First Time

Mercedes bereidt zich voor om een ​​nieuwe AMG-variant van de meest recente S-Klasse limo te onthullen. Deze spionageschoten bieden onze allereerste blik op wat we verwachten een V8-aangedreven, plug-in hybride S 73 E-model zal zijn. We verwachten dat het eind volgend jaar de Britse markt zal bereiken, waar het zal optreden als een directe concurrent voor de BMW M760LI, Audi S8 en Bentley Flying Spur.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Dit prototype is nog steeds zwaar gecamoufleerd, maar er zijn een paar veelzeggende indicaties die het weggeven als de nieuwe AMG-versie. Er is een ietwat veel agressievere frontsplitter, bredere zijrokken, wijd uitlopende wielkasten, grotere geboorde schijfremmen en, aan de achterkant, een vierkante uitlaatsysteem voor quad-exit-een handelsmerk van elk bereik-topping AMG-model.

Top 10 beste high-end voertuigen om 2022 te kopen

Wat meer is, deze testmuilezel beschikt over twee vuldeuren-één om het brandstofvulmondstuk en één naar huis een oplaadaansluiting thuis te brengen-wat nog meer punten naar dit een plug-in hybride model is. Mercedes heeft al geverifieerd dat een V8-aangedreven plug-in hybride S-Klasse in de maak is, evenals dat het in staat is om maar liefst 62 mijl op elektrische stroom te reizen.
Mercedes moet nog elk type details over de aandrijflijn van de AMG S 73 E verifiëren, maar we verwachten dat het gebaseerd zal zijn op exact dezelfde tweevoudige 4,0-liter V8-motor die is ontdekt in de AMG GLS 63-die in staat is 603bhp te genereren-die 603 pk kan genereren evenals 850 nm koppel op zichzelf. Eerdere geruchten met betrekking tot de vooruitgang van de nieuwe 73 E -aandrijflijn zijn gesuggereerd op een geïntegreerde benzine en een elektrisch vermogen van meer dan 800 pk.
Net als de GLS 63 evenals de basis S-Klasse, zal de verbrandingsmotor ook de drive sturen met een automatische versnellingsbak met negen versnellingen naar alle vier de wielen, hoewel deze wordt ondersteund door een lithium-ionbatterij en elektrische motor ergens langs de aandrijflijn gemonteerd.
Kopers krijgen ook de typische reeks AMG-chassisinnovatie-dat impliceert adaptieve luchtvering, een differentieel met beperkt slip, een geavanceerd tractie-systeem en grotere lichtmetalen wielen gewikkeld in dikkere banden. Net als de kleinere AMG E 63 s, kan Mercedes ook een “drift -modus” -instelling in de drive -moduskiezer van de auto programmeren.

De interieurstijl van de nieuwe Mercedes-AMG S 73 E zou niet zo ver van het basismodel moeten afdwalen. Grote aanpassingen zullen waarschijnlijk veel zwaarder versterkte sportstoelen vooraan omvatten, evenals een enigszins gemodificeerd sportwiel. De Binnakel van de Basic S-Klasse 12,3-inch digitale instrument en een 12,8-inch infotainmentsysteem zullen worden gedeeld tussen de twee voertuigen-hoewel het AMG-ontwerp waarschijnlijk van verschillende grafische afbeeldingen zal functioneren.
Wat vind je van de nieuwe Mercedes-AMG S 63? Laten we het begrijpen in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *