Uncategorized

Nieuwe 286bhp Hyundai Kona N te koop nu geprijsd vanaf £ 35,395

De nieuwe Hyundai Kona N is nu beschikbaar om in het VK te kopen, geprijsd vanaf £ 35,395. Tegen die prijs ondermijnt het de Volkswagen T-ROC R met veel meer dan £ 6.000 en de Audi SQ2 met bijna £ 5.000, die beide ook strijden om aandacht in de Performance Crossover-klasse.
Hyundai’s afgestemde Kona N wordt aangedreven door een 2.0-liter viercilinder benzinemotor met turbocompressor, die 276 pk en 392 nm koppel produceert. Dat is genoeg voor een 0-62 mph -tijd van 5,5 seconden (met lanceringsregeling ingeschakeld) en een topsnelheid van 149 km / u.

Top 10 beste prestatie -auto’s om 2022 te krijgen

In tegenstelling tot zijn rivalen van de Volkswagen-groep, is de Kona alleen voorwielaandrijving. De Hyundai heeft echter een nogal creatieve achttraps automatische versnellingsbak met drie instellingen, die elk zijn gemaakt om de maximaal mogelijke prestaties uit de motor te schroeven.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De eerste instelling, “N grijns shift” genoemd, is over het algemeen een push-to-pass-functie. Het verhoogt de output van de motor naar 286 pk gedurende 20 seconden en verschuift naar beneden om de beste versnelling te leveren. Eenmaal gebruikt, moet de automobilist echter 40 seconden wachten voordat hij opnieuw kan worden geactiveerd.
13

“N Power Shift” gaat automatisch in op wanneer de automobilist veel meer dan 90 procent gas gebruikt en de versnelling verandert om de stroom naar de wielen te laten stromen. Ten slotte optimaliseert “N Track Sense Shift” zogenaamd versnellingswijzigingen voor track rijden. Hyundai zegt dat het systeem beslissingen neemt over versnellingswijzigingen op basis van “Motorsport -gegevens en het gedrag van de bestuurder.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *