Uncategorized

Nissan onthult zes Star Wars-thema-auto’s op de LA Motor Show

Nissan heeft zes Star Wars-geïnspireerde conceptauto’s onthuld in samenwerking met Lucasfilm op de LA-motorshow voorafgaand aan de SCI-FI-franchise’s aankomende release ‘The Last Jedi’ The Last Jedi ‘The Last Jedi’ The Last Jedi ‘.
Eerst is de Altima Saloon, die is geïnspireerd door de Special Forces Tie Fighter die wordt gebruikt door de Elite Special Forces van de Eerste Orde in de film. Het voorontwerp van de Tie Fighter inspireert de voorruit van de Altima, net als het matzwarte verfschema met zijn rode camouflage -streep aan de linkerkant. De wielen krijgen ook een tie -jager make -over.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• LA Motor Show 2017: nieuwste nieuws
De grotere Nissan Maxima Saloon heeft een blik geïnspireerd op het gezicht van het personage Kylo Ren. De zwarte en zilveren paintjob complimenteert het V-vormige ontwerp aan de voorkant, dat wordt gemaakt met een enkel blok gefreesd aluminium. Nissan heeft ook een afzonderlijke maxima samengesteld die lijkt op Kylo Ren’s Tie Silencer, die zijn Star Wars -debuut maakt in de laatste Jedi -film.
18

Een derde maxima werd tentoongesteld in het Los Angeles Convention Center gebaseerd op Star Wars -personage Captain Phasma. De voorbumper en motorkap worden vervangen door hoogglans zilveren ‘pantser’ gemaakt van aluminium, terwijl het zilveren kleurenschema verder gaat langs de bodem van de salon. Zwarte verf baadt de bovenkant van de auto met een rode accentlijn die door het midden loopt.
De volgende is de Nissan Rogue, die Poe Dameron’s X-Wing gebruikt, onderdeel van de New Republic Starfleet, als inspiratie. De boegschroeven en vier laserkanonnen zijn te zien langs de zijkant van de crossover SUV, die is uitgerust met ruige off-road banden.
18

Eindelijk krijgt de Rogue Sport een door A-Wing geïnspireerde look, geschilderd in een tweekleurige witte en blauwe Paintjob. De wielen zijn ook blauw geverfd, terwijl de boegschroeven die in de laatste Jedi worden gezien, achter de achterdeuren verschijnen.
De uitstekende tentoonstelling maakt deel uit van Nissan’s LA Motor Show -stand en ontwikkeld om ‘Star Wars: The Last Jedi’ te promoten die op 15 december in de Britse bioscopen wordt uitgebracht.
Als je een van de Star Wars -auto’s van Nissan zou moeten besturen om elke dag te werken, wat zou dat dan zijn? Vertel het ons in de reacties …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *