Uncategorized

Bestuurders getroffen door ‘Hidden’ kosten in autoverzekering Small Print

Een onderzoek onder 1500 automobilisten door verzekeringsbedrijf Cuvva suggereert dat Britse automobilisten een gemiddelde van £ 123,40 uitzoeken op wat het elk jaar ‘verborgen’ verzekeringskosten noemt. Jongere automobilisten worden het hardst getroffen, met 18-24-jarigen die elk jaar £ 334,40 uitbetalen bovenop hun premie.
De onverwachte kosten en kosten worden doorgaans verborgen in de voorwaarden voor de verzekeringspolis, die veel automobilisten niet lezen bij het aanmelden voor dekking.

Beste Gap Insurance 2021

Cuvva zegt dat de top vier verborgen vergoedingen beleidsaanpassingskosten zijn die 36 procent van de getroffen stuurprogramma’s, annuleringskosten vangen die 20 tot 30 procent, beleidsadd-ons (28 procent) en APR’s (24 procent) vangen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De cijfers geven aan dat in totaal bijna een vijfde van de Britse automobilisten door een of andere dergelijke aanklacht zijn betrapt, zegt Cuvva, het toevoegen van de meeste vergoedingen zijn ‘verborgen’ omdat ze worden begraven in de kleine lettertjes in langdurige beleidsdocumenten en zijn Noch gemarkeerd noch duidelijk voor klanten vanaf het begin. De enquête kwam erachter dat 12 procent van de automobilisten helemaal geen voorwaarden voor hun verzekeringspolissen leest, terwijl bijna een derde (30 procent) van de 18-34-jarigen ze niet volledig lezen.
“Gemiddelde autoverzekeringspolissen passen niet bij moderne consumenten”, zegt Freddy MacNamara, CEO van Cuvva. “Bestuurders willen de flexibiliteit om een ​​beleid te annuleren of aanpassingen aan te brengen, maar in veel gevallen komt flexibiliteit met een kosten in de vorm van verborgen kosten.”
Het bedrijf – dat beweert op een missie te zijn om de verzekeringsdekking te vereenvoudigen – adviseert automobilisten om altijd de kleine print te lezen en verzekeraars te vragen om een ​​volledige uitsplitsing van de vergoedingen voordat een offerte wordt geaccepteerd of een polis wordt verlengd.
Bekijk de goedkoopste auto’s om nu ideaal te verzekeren …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *