Elektrische Superminis om exact hetzelfde te maken als benzineauto’s en vrachtwagens tegen 2020

Renault’s hoofd van elektrische auto’s gelooft dat EV’s zoals de ZOE tegen het jaar 2020 ongeveer exact hetzelfde zal kosten als eveneens op maat, conventioneel aangedreven auto’s en vrachtwagens.
Gilles Normand, senior vice-president voor elektrische auto’s bij Renault, verklaarde dat de verkoop van de kleine EV van het bedrijf, de Zoe, tussen 2016 en 2017 met 90 procent is gestegen, dankzij de introductie van een grotere batterijcapaciteit. Naast hij gelooft dat naarmate veel meer makers en leveranciers investeren in batterij vooruitgang en productie, de kosten van EV’s slechts een paar jaar duren om exact hetzelfde niveau te bereiken als auto’s met benzine.
Normand zei op de Monetary Times -auto’s en vrachtwagen van de toekomstige top in Londen,: “We gaan sneller gaan dan we hadden verwacht. Toen we in 2012 de allereerste Zoe introduceerden, geloofden we niet dat de nieuwe batterijcapaciteit beschikbaar zou zijn in 2016; We hadden het verwacht tegen 2018.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste elektrische auto’s en vrachtwagens te koop Ideaal nu
“Er wordt nu een aanzienlijk bedrag dat door OEM’s wordt geïnvesteerd en door leveranciers, Tier One Leveranciers. Dit brengt bovendien innovatie doorbraken in batterijtechnologie. Evenals dan zal het bovendien de verkoop helpen, omdat het een stuk betaalbaarder zal zijn.
“We moeten dus niet niet vergeten dat de kosten van auto’s en vrachtwagens met verbranding omhoog zullen gaan, evenals de EV-kosten zullen dalen. Als u kiest voor B-segment [auto’s zoals de Ford Fiesta], zullen we begin volgend decennium nadenken over de kosten van EV’s op gelijke voet met verbrandingsauto’s. Met het C-segment [auto’s zoals de VW Golf], is dit het midden van het volgende decennium. Evenals in markttermen is het jaar 2020 net als morgenochtend om 8 uur, toch? Evenals dit zal nog een geactiveerd punt zijn voor veel meer, evenals veel meer adoptie. ”
Zou je een elektrische auto’s en vrachtwagen krijgen als deze exact hetzelfde is als zijn benzine -equivalent? Laat ons hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *