Uncategorized

BMW’s voorwielaandrijving revolutie: 6 nieuwe ontwerpen in 2017

BMW plant een verscheidenheid aan nieuwe ontwerpen voor de voorwielaandrijving op basis van het nieuwe UKL1-platform van het bedrijf-die momenteel wordt uitgerold in de nieuwe variƫteit van kleine modellen .
Een algemeen van acht nieuwe ontwerpen zullen worden ingesteld om te verschijnen van Tiny met behulp van het platform, terwijl Parent Business BMW de komende jaren zes eigen ontwerpen plant. Alle auto’s en vrachtwagens die worden ondersteund door het UKL1-platform zijn voorwielaandrijving en worden gebruikt met driecilinder turbomotoren.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Het allereerste BMW-ontwerp dat wordt ondersteund door UKL1 is de onlangs uitgebrachte 2-serie Active Tourer Compact MPV. Dit komt door aan een versie met zeven zitplaatsen binnen het volgende jaar. BMW probeert vervolgens zijn compacte SUV en crossover-aanbiedingen te verbreden, met een nieuwe X1 en een niche-busting X2 Coupe Crossover die eveneens wordt aangeboden met XDrive vierwielaandrijving.
Later, in 2017, is een kleine BMW Z2 Roadster gepland, samen met een vervanging voor het huidige 1 -serie luik. De overstap van achterwielaandrijving naar voorwielaandrijving zal een enorm ding zijn voor BMW-puristen, maar BMW is positief dat veel automobilisten de schakelaar niet kunnen opmerken. De nieuwe 1-serie zal naar verwachting in grootte groeien uit het huidige model, waarbij de wielbasis zelfs wordt uitgerekt dan de 2.567 mm van de vijfdeurs mini.
Zes FWD BMWS tegen 2017
BMW 2 -serie Active Tourer
Te koop: nu
BMW 2-serie Active Tourer 7-SEATER
Te koop: half 2015
BMW X1
Te koop: eind 2015
BMW X2
Te koop: half 2016
BMW Z2
Te koop: 2017
BMW 1-serie (zowel drie- als vijfdeurs)
Te koop: 2017
Klik hier om nog veel meer details te zien over de plannen van Mini voor verschillende nieuwe modellen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *