Uncategorized

Bestuurders kunnen punten krijgen voor nummerplaat -overtredingen onder voorgestelde wetgeving

Automobilisten wiens voertuigen een verduisterde of ontbrekende nummerplaat hebben, kunnen drie laadpunten krijgen als een nieuwe persoonlijke leden de wet worden.
Het wetsvoorstel, dat door de conventionele parlementslid Andrew Griffith aan het huis van Commons is gepresenteerd, zou bestuurders en motorrijders zien wiens nummerplaten worden verdoezeld of hit met drie punten, naast de boete van £ 100 waarmee ze al worden geconfronteerd.

Autienummerplaatschandaal: hoe eenvoudig is het precies om een ​​onwettig bord te kopen?

Griffith vertelde de Commons dat hij op het onderwerp van zijn kosten verscheen als gevolg van de ‘ellende’ die bewoners van landelijke dorpen in zijn kiesdistrict door antisociale factoren en motorrijders in zijn kiesdistrict heeft toegebracht. Een Auto onthullingsonderzoek vorig jaar bewees precies hoe eenvoudig het is om gekloonde, verboden of onjuist gespreide nummerplaten te kopen op de internethandelaren, zonder van de cheques en saldi die door wetgeving door geautoriseerde leveranciers nodig is.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De MP stelt dat zijn kosten een “maas in de wet” zullen sluiten, waar snelle bestuurders ladingpunten krijgen, maar degenen die nummerplaat -overtredingen wijden, behandelen alleen een boete. Hij voegde eraan toe: “Hierdoor kunnen antisociale stuurprogramma’s op onze wegen, met name in landelijke gebieden, zowel snelheid als camera’s van nummerplaatherkenning met een straffeloosheid van het familielid tarten.”
Het afdwingen van de voorgestelde wetgeving kan in theorie worden uitgevoerd door ANPR (automatische nummer-plaatherkenning) camera’s, welk nummer in hun duizenden in het VK, en in staat zijn om meldingen te markeren als ze geen kunnen uitchecken bord.
Professionals in autorijden waren echter snel op moeilijkheden in de voorgestelde wet aan te wijzen. Jack Cousens, hoofd wegenbeleid voor de AA, merkte op: “Er zijn verschillende gebieden die vereisen dat ze met deze rekening moeten worden aangepakt. Het belangrijkste is dat we meer agenten in auto’s en vrachtwagens vereisen om deze bestuurders te vangen met onwettige borden in de allereerste plaats. Gewoonlijk zijn de auto’s en vrachtwagens opgenomen in andere misdaden.
“Registratieplaten kunnen worden gestolen van de auto’s en vrachtwagens van onschuldige bestuurders of op internet gekocht zonder enige vorm van eigendomscontroles. Evenzo kunnen platen worden gemaakt met onwettige lettertypestijlen en maten. Meer moet hier worden gedaan om de eenvoud te stoppen waarmee platen kunnen worden gekloond en afgedrukt.
“Allemaal vaak vaak, het zijn die onschuldige chauffeurs die de strafbare overtreding ontdekken en dan de rap nemen voor andere overtredingen die ze niet hebben gewijd – wanneer ze boetes krijgen voor die overtredingen.”

Bekijk de verboden auto’s en trucknummerplaat die zo onbeleefd wordt beschouwd voor de weg …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *