Uncategorized

Nieuwe Peugeot 508 prijzen en specificaties onthulden

De nieuwe Peugeot 508 Fastback is nu te koop, met prijzen vanaf exact £ 25.000. Er zijn vijf specificaties om uit te kiezen, en alle auto’s worden geleverd met klimaatregeling met dubbele zone, een capacitief touchscreen en lichtmetalen wielen.
De meest actuele Peugeot 508 Family Car is veranderd van Dowdy Saloon tot een elegante vierdeurs coupé en is gemaakt om alles te evenaren van de conventionele Vauxhall Insignia en Ford Mondeo tot de Volkswagen Arteon en BMW 4-serie Gran Coupe.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Nieuwe Peugeot 508 2018 Review
Die instapprijs brengt u een actief-spec-model met de 128bhp 1,5-liter BlueHdi-dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Dezelfde motor is beschikbaar met een auto voor een extra £ 1.600.
16

Elders krijgen kopers ook de keuze uit veel krachtigere 158 pk of 178bhp 2.0 -liter BlueHdi -motoren – elk met een autobox. Er zijn ook twee PureTech -benzinemotoren, met ofwel 178 pk of 222 pk. Beide zijn exclusief met Peugeot’s achttraps EAT8 Automobile Box.
Zelfs de basis Peugeot 508 Active is goed uitgerust, met autonoom noodremmen, actieve rijstrookhulp (LKA) en Peugeot Connect SOS. Een 3D SAT-NAV-systeem is ook standaard, naast Apple CarPlay en Android Automobile Connectivity. Automatische lichten en regendetectie ruitenen staan ​​bij een royale kitlijst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *