Uncategorized

‘Speed’ om centraal te staan ​​op de 2018 London Concours

London Concours keert dit weekend terug naar het hoofdkantoor van de Eervolle Artillery Company in de stad. Het is het tweede jaar van de luxe autoshow en op 7 juni en 8 juni kunnen bezoekers een hele reeks klassieke, prestaties en racenauto’s bekijken in de juiste salurious -omgeving.
Het Automotive Garden Party zal meer dan £ 50 miljoen aan exotische en zeldzame auto’s centraal staan ​​in een vijf hectare grote groene oase, verborgen te midden van de stad Londen. Naast de auto’s zal er ook een selectie pop-up boetieks zijn van luxemerken zoals Breguet en Glasshutte, een Arthouse-collectie van Collier Dobson, evenals een Taittinger Champagne Bar en cocktails van Remy Martin waar gasten van kunnen genieten.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Tickets voor het evenement zijn nu te koop, verkrijgbaar op de London Concours -website. Tickets beginnen bij £ 35 voor volwassenen en £ 18 voor een kind of student. Een ticket voor volwassenen kan echter worden gekocht voor £ 25 als u de onderstaande link gebruikt en de promotiecode ‘Dennisvip’.
• Discount London Concours Tickets
Gastvrijheidspakketten zijn ook beschikbaar voor ontbijt of lunch met prijzen vanaf £ 120 voor ontbijt en £ 216 voor de lunch. Gates wordt op beide dagen om 10.00 uur geopend en sluit op donderdag en 17:30 uur op vrijdag om 20.00 uur.
London Concours 2018: hoogtepunten
Het thema voor het evenement van dit jaar is ‘Speed’, waarbij alle auto’s lijken te zijn gegroepeerd in verschillende klassen; Snel, sneller, zeer snel, supersnel en hyperfast. Met meer dan 80 auto’s die op het evenement verschijnen, zijn hier enkele van de hoofdauto’s om op te letten.
Lamborghini Miura S
22

Vaak beschreven als ‘s werelds eerste supercar, debuteerde de Lamborghini Miura in 1966 met het enige doel om Ferrari te verslaan. Met een 4,0-liter V12 van het middenmotor, overtrof de Miura de concurrentie gemakkelijk en werd de snelste auto ter wereld op dat moment, met een topsnelheid van 170 km / u. De gerenommeerde supercar -looks hebben het tot een van Lamborghini’s veel belangrijke auto’s gemaakt.
McLaren F1
22

De F1 was 13 jaar de snelste auto ter wereld, van 1992 tot 2005, en vestigde een record van 240,1 mph die heel weinig wegauto’s vandaag kunnen verduisteren. De F1 bevatte verschillende verschillende kenmerken, waaronder een centrale rijpositie en een met blad met blad met blad. Gemodificeerde raceversies concurreerden en wonnen over de hele wereld, inclusief op de 24 uur van Le Mans.

Ferrari F50
22

De opvolger van de F40, de F50 maakt deel uit van een illustere lijst van Ferrari’s vlaggenschipauto’s. Ontwikkeld als een Formule 1-racer voor de weg, bevatte het een 4,7-liter V12-motor ontwikkeld uit Ferrari’s Formule 1-motor van de tijd en stylinginspiratie uit racenautomalen van het tijdperk. De F50 zou een topsnelheid van 202 mph kunnen bereiken, met 0-60 mph die minder dan vier seconden duurt.
Lancia Aurelia B20 GT ‘Outlaw’
22

Deze Lancia is een op maat gemaakte creatie door specialisten Thornley Kelham Ltd die meer dan 5000 uur hebben besteed aan het herstellen en aanpassen van de standaard Lancia Aurelia. De Outlaw -versie beschikt over een 2,8 -liter brandstof geïnjecteerde V6 en een volledig op maat gemaakte interieur met Roll Cage en Racing Harnesses.
Fiat-Abarth 750 GT
22

In 1955 werkte Fiat-Abarth samen met Zagato samen om de 750GT te maken. Gebouwd op het chassis van een Fiat 600 en met aluminium carrosserie van Zagato, is de 750GT een van de meest opvallende kleine auto’s die ooit worden geproduceerd, compleet met het bekende dubbele bubbelontwerp van Zagato. De auto ging op de race in de laatste Mille Miglia, waar 1-2-3 is voltooid in de klasse Sub 70cc.
Jaguar XK120 OTS
22

De Jaguar XK120 OTS was de snelste auto ter wereld toen het werd gelanceerd in 1948. Met een topsnelheid van 120 km / u nam het niet alleen de titel van de snelste auto van de wereld, maar ook 24 uur en zeven dagen, zeven nachten snelheid Records van veel meer dan 100 mph elk. Het wordt vaak beschouwd als het begin van Jaguar’s Long Motor Sport -erfgoed.
Ferrari Laferrari
22

Het huidige vlaggenschipmodel van het merk, de Laferrari, is de Allerhoogste Ferrari. With a 950bhp hybrid V12, a top speed of 217mph and a price label of £1million, the LaFerrari is the most modern Ferrari ever built and is part of a new breed of hypercars pushing the limits of what’s possible in a road legal machine.
Aston Martin V8 Vantage
22

The V8 Vantage featured in the James Bond film, ‘The Living Daylights’ and is remembered as one of the world’s many well-known film cars. It was regarded as Britain’s first supercar, with 380bhp and a top speed of 170mph. This V8 Vantage is number 13 of the 16 first series ‘Bolt On’ which features a plugged bonnet bulge and has front and rear spoilers added.
The Beast of Turin (Fiat S76 28.5-litre)
22

This Fiat S76 was originally built to break the land speed record in 1911 and featured the largest ever purpose-built car engine, a massive 28.5-litre inline four which produces around 300bhp. It managed to set a two-way speed record of 116mph and also managed 135mph on a later run, but the result was disqualified when De auto kon het retourbeen niet voltooien.
Ferrari 250 GT SWB
22

Beschouwd als een van de mooiste auto’s die ooit zijn geproduceerd, is de 250 GT SWB ook een van de meest gewilde auto’s ter wereld. De klassieke jaren 60 lijken in combinatie met een Colombo V12 -motor impliceert dat de 250 GT SWB veel meer dan de hype waarmaakt.
Shelby GT500
22

De definitie van de Amerikaanse spier, de Shelby GT500 is de Supreme Ford Mustang. Dit voorbeeld werd in 1970 in het VK geïmporteerd en kreeg een prestatie-upgrade die de stroom van 420 pk naar 750 pk verbeterde, wat impliceert dat het nog steeds een flink aantal moderne supercars 40 jaar kan uitgaan.
Lamborghini Murcielago
22

Als het eerste model dat Lamborghini onder Audi -eigendom maakte, had de Murcielago de taak om de waanzin van verleden Lamborghini’s te behouden en tegelijkertijd de toekomst van het merk te onderzoeken. De bizarre uiterlijk was gekoppeld aan een 6,2-liter V12-motor, wat resulteerde in een supercar die op dat moment anders dan geen andere.
Aston Martin One-77
22

Het hoogtepunt van alles wat Aston Martin in staat is, de One-77 is een van de zeldzaamste modellen die ooit zijn geproduceerd met slechts 77 gebouwd. Het is ook een van de duurste geproduceerde Astons die meer dan £ 1 miljoen kost wanneer nieuw. Het beschikt over een 7,3 liter V12-motor die de One-77 naar een topsnelheid van 220 mph stuurt.
VENNOOTSCHAP

Wilt u uw auto verkopen?
Vind uw beste aanbieding van meer dan 4.000 dealers en verkoop voor maximaal £ 1.000 meer. Het is zo makkelijk.

Verkoop uw door de Carry ‘Excilt’trustpilot

Wat is uw favoriete auto die de London Concours dit jaar in het oog houdt? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *