Citroen en Le Coq Sportif team-up voor traditionele H Van Homage

De Citroen H Van, het traditionele industriële voertuig gekoesterd van de stijlvolle straatfoodverkopers van vandaag, is dit jaar 70 jaar oud. Citroen vond het duidelijk dat het nodig was om het evenement te markeren en heeft dit geselecteerd om dit te doen met twee extreem speciale eenmalige bestelwagenconversies op de industriële voertuigshow 2017.
In wat de fabrikant uitlegt als een “natuurlijke partnerschap tussen twee iconische Franse merken” bundelde Citroen de krachten met Le Coq Sportif om een ​​traditioneel H -bestelwagen en een eigentijdse verzending in mobiele fietsworkshops te veranderen. De twee Citroen-voertuigen zijn uitgedost in een geweldig tricolor kleurenplan met de logo’s van het merk Sportswear, Le Coq Sportif, prominent geplaatst.
20

Binnen bieden de twee bestelwagens fietsreparatiewerkfaciliteiten die hun respectieve tijden weerspiegelen. De H -busje richt zich op ‘authenticiteit en nostalgie’ met chocoladeleer, licht hout voltooid en eenvoudige gereedschappen die aan de muren hangen. De verzending betreedt een meer eigentijds pad met zwart hout, wit leer – met rood, wit en blauw stiksels – evenals een dakrek om twee fietsen mee te nemen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

In de motorruimte behoudt de busje van 1947 zijn 1,9-liter 52bhp-motor, wat resulteert in een verklaarde 63 mph topsnelheid. De verzending krijgt de nieuwste 1,6-liter Bluehdi Euro6-diesel van Citroen. De twee busjes zullen het hele jaar door worden gebruikt bij Le Coq Sportif Marketing Events.
Wat gelooft u van het partnerschap van Citroen met Le Coq Sportif? Laat ons hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *