Nieuwe Jannarelly Design-2 GT Coupe is Firm’s Second Automobile

Jannarelly, de start-upauto’s en vrachtwagenmerken verantwoordelijk voor de retro-stijl Design-1 Sports Car, heeft geverifieerd dat het binnenkort zijn tweede voertuig zal introduceren. Het wordt nogal verwonderlijk de Design-2 GT genoemd, evenals de onderneming stelt dat het zich zal richten op de snel brederde Restomod-markt.
Jannarelly heeft er niet veel details over vrijgegeven, maar de “Restomod” van het bedrijf geeft aan dat het met wat dan ook zal strijden, van de GTO Engineering Squalo tot de 400 pk “Unleashed” Jaguar E-Type.

Nieuwe Jannarelly Design-1 UK-editie verschijnt met vintage styling en V6 Power

De vorm van de overdekte auto’s en truck in de teaserfoto van het bedrijf suggereert dat het ontwerp-2 een aan de voorkant met een voorkant zal zijn, naar achteren aangedreven sportcoupé. De GT-slogan suggereert ook dat het veel zachter zal worden gesprongen en lang benen dan het ontwerp-1, dat meestal werd gemaakt voor het thrashing rond racecircuits.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Als onderdeel van deze aankondiging heeft Jannarelly ook geverifieerd dat het een partnerschap heeft aangegaan met het kleinschalige Italiaanse auto’s en vrachtwagenmerk, Manifattura Automobili Torino. Het bedrijf heeft eerder technische hulp geleverd voor de Aspark Owl EV, de Apollo Intensa Emozione Hypercar en de Ferrari F430-gebaseerde herbeeld van de Lancia Stratos
De twee bedrijven zullen samenwerken om de Design-2 GT-coupé te stylen, terwijl ze ook toekomstbestendige elektrificatietechnologieën voor beide merken opzetten. Jannarelly zal ook de productie van de Design-1 verschuiven van Dubai naar Mat’s faciliteit in Turijn.
Paolo Garella, zowel de maker van Mat als CEO, zei: “We waren diep tevreden over het Jannarelly-team en hun geweldige Design-1 Roadster. Elke keer dat sportwagens en vrachtwagens geleidelijk afhankelijk zijn van computers, zowel sensoren als software, waarderen we als minnaars de back-to-basics-techniek die Jannarelly nam om een ​​pure bestuurdersauto te ontwikkelen.
“We kijken vooruit naar het starten van de productie van Jannarelly’s Design-1 en zijn extreem extatisch om nieuwe producten met hen op te richten, zoals hun GT-coupe, de Design-2.”
De CEO van Jannarelly, Alexander Lee, voegde eraan toe: “We zijn echt vereerd om dit berekende partnerschap met MAT aan te gaan. We kunnen niet geloven van een veel betere partner dan Paolo en zijn uitzonderlijk ervaren team om ons te helpen bij het vestigen en ontwikkelen van onze auto’s. ”
Bekijk de stroom op Noble’s nieuwe M500 Supercar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *