Nieuwe Michelin Uptis Airless Tyre blaast voorafgaand aan 2024 Introductie

De Uptis Airless Tyre is voor het eerst in het openbaar aangetoond-evenals de maker, Michelin, stelt passagiers in een UPTIS-uitgerust voertuig niet Vertel het verschil tussen zijn potentieel spelveranderende nieuwe technologie en traditionele banden.
“De UPTIS is net zo revolutionair als de radiale band in de jaren 1940 was”, zegt Cyrille Roget, zowel technische als wetenschappelijke communicatiedirecteur van het bedrijf.

Bandenrecensies: beste voertuigbanden om nu te kopen 2021

“Banden bestaan ​​nu al 130 jaar, en we hebben nooit een totale oplossing voor lekke banden, onregelmatige druk en zijwandschade kunnen ontdekken.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

“Een van de allerbeste dingen was dat na een paar ogenblikken met UPTIS, mensen zich niet realiseerden dat het een soort van verschillende was,” verklaarde hij na een recente demo in München. Auto Reveal moet nog achter het stuur van een UPTIS-uitgerust voertuig komen om die claim te testen, maar Roget stelt dat de voordelen moeilijk te negeren zijn, terwijl het bevestigen van Michelin routine is om de nieuwe technologie in Azië in 2024 te introduceren.
8

Bekijken, zijwandschade evenals onregelmatige, voortijdige slijtage met onnauwkeurige druk zien elk jaar meer dan 200 miljoen banden verspild. Onjuist opgeblazen banden leiden ook tot ontelbare liters van extra brandstof die jaarlijks worden geconsumeerd.
Het gebouw van de Uptis -band maakt gebruik van een mix van routine rubber, evenals een flexibele, sterk, zowel sterk als lichte glasvezelmengsel, waarvoor Michelin 50 patenten heeft, plus “spaken” om zijn vorm te behouden voor het gewicht dat het heeft ontworpen om vast te houden.
De structuur behoudt vervolgens de juiste “druk”, die voordelen heeft voor zowel bandenprestaties als slijtage, naast het brandstofverbruik. “Het is minder een last voor de consument,” voegde Roget eraan toe. “U hoeft de druk niet te inspecteren, u zult niet aan de kant van de weg gestrand zijn met een lekke band, evenals voor de fabrikanten van het voertuig, ze hoeven geen reservewiel of een aansluiting op te nemen, Evenals er is geen vereiste om banden drukconstructies te hebben, die allemaal veel gewicht in het voertuig besparen. ”
Het is onwaarschijnlijk dat je UPTIS kunt krijgen van je regionale bandenfitter wanneer deze hier verschijnt. “We kijken naar het bedrijfsmodel, evenals terwijl we naar de massamarkt streven, kijken we in eerste instantie naar Oost -oosterse landen, vanwege de slechte hoge kwaliteit van hun wegen, evenals de schade als evenals de resulterende verspilling van traditionele banden, ”aldus Roget. Hij voegde eraan toe dat de UPTI’s kunnen worden aangeboden zoals Michelin biedt vrachtwagenbanden aan vloten, in kilometers in plaats van banden. Na verloop van tijd kunnen ze worden geretourneerd en opnieuw worden geteeld met behulp van 3D-printtechnologie.

Gelooft u dat airless banden een geweldig idee zijn? Laat ons uw gedachten hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *