Uncategorized

Alfa Romeo Mito Live

Dit is de Alfa Romeo Mito Live, de nieuwste in een lange lijn van special-edition Alfas.
Deze is beperkt tot 250 eenheden en beschikt over het Pioneer Appradio-systeem, waarmee gebruikers via een zeven-inch touchscreen verbinding kunnen maken met de apps van hun smartphone.
Het systeem maakt verbinding met de meeste huidige smartphones en heeft de gebruiker toegang tot foto’s, video’s en muziek, door internet bladeren en apps zoals Google Maps onderweg gebruiken.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De Mito Live heeft ook een speciaal ontwikkelde Bose -stereo met negen sprekers en een subwoofer.
Gericht op 17-25-jarigen, bevindt de Alfa Romeo Mito Live zich in verzekeringsgroep Nine en wordt ook aangeboden met de optie van Marmalade ‘Black Box’ telematica-gebaseerde verzekering. Alfa beweert dat dit premies met maximaal 50 procent kan verlagen.
Alfa Romeo heeft echter niet toegevoegd of het Appradio -systeem in een veilige modus kan worden geplaatst om het gebruik ervan te voorkomen, of een volumelimiet voor de stereo, zoals het MyKey -systeem van Ford, die kan voorkomen dat beginnende bestuurders onnodig worden afgeleid wanneer het rijden.
De Mito Live wordt aangedreven door Alfa’s 85 pk 875cc Twinair benzinemotor die een geclaimd gemiddelde van 67,3 mpg retourneert en 98 g/km CO2 uitzendt. Dat betekent dat de auto in aanmerking komt voor nul wegenbelasting en vrijstelling van de Londense congestiekosten.
Alle auto’s zijn er in Alfa Red en hebben contrasterend glanzend zwart dak, deurspiegelpappen en deurgrepen. Een set van 17-inch legeringen is ook inbegrepen.
Prijzen beginnen bij £ 16.590, hoewel Alfa beweert dat de auto beschikbaar zal worden gesteld met “concurrerende financieringspakketten bij huuraankoop.” Deze beginnen vanaf nul procent, zij het met een aanbetaling van 45 procent vereist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *