National Highways is de nieuwe naam voor Highways England

Highways England, de overheidsactiviteiten die verantwoordelijk is voor het bouwen en behouden van het strategische wegennetwerk van Engeland en grote wegen, is ook omgedoopt tot nationale snelwegen en ook benoemd tot een nieuwe chief executive.
In een verklaring verklaarde het bedrijf dat zijn nieuwe naam de nadruk toonde op het leveren van het £ 27 miljard strategische wegeninvesteringsprogramma van de overheid en zijn functie bij het vaststellen van nieuwe snelwegenvereisten voor het hele VK.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Desondanks blijft de organisatie echter alleen verantwoordelijk voor strategische wegen in Engeland, met die in Wales, Schotland en Noord -Ierland die onder toezicht van hun bestaande respectieve bedrijven blijven.

Wat is een wijze snelweg? Speed ​​-camera’s, beveiliging en moeilijke schouder worden uitgelegd

De nieuwe chief executive van National Highways is ondertussen onthuld als Nick Harris die sinds 2016 in het bedrijf is en sinds februari 2021 als waarnemend chief executive dient.
De twee primaire doelen van Harris zullen de uitrol zijn van het investeringsprogramma voor strategische wegen en blijven werken aan het verbeteren van de beveiliging van het snelwegnetwerk van Engeland. Harris verklaarde dat hij “blij was dat hij de teugels op zo’n interessante tijd op zich nam” en toegevoegd: “We hebben een uitstekend aanbod gedaan en er is nog meer te doen.”
De naamaanpassing aan nationale snelwegen is niet de allereerste voor de organisatie. De naam Highways Engeland werd slechts zes jaar geleden gekozen, waaraan het bedrijf het Highways Agency werd genoemd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *