Uncategorized

Nieuwe Honda Jazz E: Hev Ex Style Tops Hybrid Supermini’s line-up

Honda heeft een nieuw vlaggenschip-trimniveau geïntroduceerd voor de Jazz E: HEV, de ex-stijl genoemd. Het is geprijsd vanaf £ 24,845, en heeft een paar cosmetische tweaks en wat veel meer technologie.
Stylingaanpassingen over de basis Honda Jazz omvatten modelspecifieke 16-inch lichtmetalen wielen, een contrasterende zwarte dakbedekking en zwarte vervangingen voor de spiegelkappen van de hatchback, zijlichaamlichamen en achterspoiler.

Honda schetst volledig elektrische toekomst met trio van E: N-Badged concepten

Het heeft ook een beetje veel meer apparatuur, met een parkeervidecamera en standaard een blind-spot volgsysteem, naast Honda’s suite van “detectie” -beveiligingsapparatuur.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Binnen heeft Honda weinig wijzigingen aangebracht. Er is exact hetzelfde negen-inch infotainmentsysteem als de ex-kwaliteit, maar het omvat nu een geïntegreerd SAT-NAV-systeem.
Het ex -stijlontwerp wordt alleen aangeboden met Honda’s E: HEV Hybrid Powertrain. Het mengt een 1,5-liter viercilinder benzinemotor met twee elektrische motoren, evenals een compact lithium-ionbatterij voor een geïntegreerde uitgang van 108bhp en 253 Nm koppel.
De benzinemotor is gekoppeld aan een ingenieuze vaste-versnellingsbak, die volgens Honda soepeler is en veel effectiever is dan een CVT. De aandrijflijn retourneert een verklaarde 62,8 mpg en geeft 102 g/km CO2 uit op de geïntegreerde Cyclus van WLTP.
Honda wil er ook op wijzen dat kopers de nieuwe jazz e: hev ex -stijl kunnen leasen met een aanbetaling Auto’s en vrachtwagen aan het einde van de termijn.
Klik nu hier om te checken over de plannen van Honda voor zijn toekomstige pure-elektrische ontwerpbereik …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *