Uncategorized

Nieuw Nissan-logo onthuld naast Ariya Electric SUV

Nissan heeft een bijgewerkte versie van zijn bedrijf Badging uitgebracht als aanvulling op de lancering van de geheel nieuwe, pure-elektrische Ariya SUV.
Het bijgewerkte logo verwisselt de in de boxed in “Nissan” letters-die op de badge van het bedrijf is verschenen, gezien de jaren zestig-voor een veel meer minimalistisch ontwerp, met slanke lijnen en een smaller lettertype. De CEO van het bedrijf, Makoto Uchida, beschrijft het bijgewerkte logo als “futuristisch, terwijl het verbonden blijft met het rijke erfgoed van Nissan.”
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Nieuwe Nissan Ariya Electric SUV onthuld vóór de lancering van 2021
Volkswagen nam onlangs een soortgelijke houding aan met zijn branding en bracht een even minimalistisch herontwerp van zijn logo uit om samen te vallen met de lancering van zijn eerste speciaal gebouwde elektrische voertuig: de ID.3 Hatchback.
Nissan’s Tweaked Badge zal zijn eerste verschijnen op de neus van de nieuwe Ariya EV, die de Britse showrooms binnen de komende 18 maanden zal bereiken.
Nissan zegt dat de badge ook zal verschijnen op zijn aankomende verbrandingsmodellen, zoals de derde generatie Qashqai, de vierde generatie X-Trail en de geheel nieuwe Z-sportwagen van het bedrijf. Het zal de komende maanden geleidelijk worden uitgerold over de hele vloot van het bedrijf.
Wat vind je van de bijgewerkte Nissan -badge? Laat het ons weten in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *