De armste automobilisten van Groot -Brittannië die worden getroffen door stijgende kosten van autorijden

De minst put van huishoudens in het VK zijn bovendien in overdrachtsarmoede uitgegleden, volgens nieuwe cijfers.
Gegevens van het Office of National Stats (ONS) voor de RAC Foundation ontdekten dat ongeveer 800.000 huishoudens van auto’s ten minste 31 procent van hun wegwerpinkomsten besteedden aan het krijgen van een auto in 2012, vergeleken met 27 procent de vorige jaar.
De armste huishoudens – die van de laagste 10 procent van de woningwinsten in het VK – hadden een regelmatige uitgaven van slechts £ 167. Evenals £ 51,40 hiervan was om een ​​auto te krijgen, inclusief £ 16,40 op brandstof, £ 9,50 voor verzekeringsdekking en £ 6,10 op reparatiediensten en onderhoud.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Britse overstromingen: zorgen voor auto’s met water
Volgens de RAC Foundation is de typische uitgaven voor het autorijden van alle gezwonende huishoudens ongeveer 15 procent van de totale uitgaven. Dit is bijna de helft van die van de armste huishoudens.
• 60 mph snelheidslimiet georganiseerd voor M3 snelweg
Professor Stephen Glaister, directeur van de RAC Foundation, zei: “Voor de armste voertuigbezitters is er een beetje om de motorische kosten verder te verlagen. Ze rijden al zo beetje als ze kunnen en hebben bezuinigd op dingen zoals onderhoud. ”
Ondertussen hebben cijfers van de ONS blootgesteld dat alle autorijdende kosten, het kopen van een auto een auto zijn, ruim boven de kosten van het leven zijn gestegen in de afgelopen 10 jaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *