Operation Stack: Government Shelves Plans for Lorry Park

Het Department for Deliver heeft plannen voor een vrachtwagenpark ingetrokken door de M20, die bedoeld was om congestie van eenvoud op de snelweg te maken wanneer de operatie wordt vastgesteld.
Het georganiseerde 150 hectare grote vrachtwagenpark in Stanford, Kent was vanaf het begin twijfelachtig, waarbij regionale bewoners beweren dat het £ 250 miljoen plan een negatieve impact zou hebben op het omliggende platteland. De problemen werden eveneens toegenomen dat de 3.600 vrachtwagens die zijn ingesteld om het park te gebruiken, de congestie en vervuiling zou stimuleren.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Campagnevoerders die zich verzetten tegen de plannen namen toe met meer dan £ 10.000 en brachten een gerechtelijke evaluatie op in het park, wat te wijten was aan de locatie in december. De verklaring van de DFT die het echter “was niet langer verdedigen” deze evaluatie schandt in wezen de Stanford Park -plannen.
Wegenpriester Jesse Norman verklaarde echter nog steeds een vrachtwagenpark te omvatten: “We begrijpen precies hoe serieus de levens van inwoners van Kent en de vooruitzichten van bedrijven werden getroffen toen Operation Stack in 2015 werd geïmplementeerd”. Norman voegde eraan toe dat plannen om stack -congestie te vechten nog steeds ‘een vrachtwagenpark bevatten’.
Wat is Operation Stack?
Operation Stack werd allereerst geïntroduceerd in 1988 en wordt geïmplementeerd door Kent-autoriteiten en de haven van Dover wanneer er verstoring is aan kanaalovergangen door cross-channel veerboten of de kanaaltunnel. Het omvat het sluiten van een deel van de kustgebonden kant van de M20 in Kent, evenals automatische parkeerplaats – of “stapelen” – markeerden samen met het.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *